Etusivu

Tervetuloa mukaan tekemään parempaa partio-ohjelmaa! Toimintavinkit tuo joka viikko sähköpostiisi vinkkejä ja ohjeita seuraavan viikon kokoukseen. Lisäksi kaikki tämä materiaali ja paljon muuta on koottu www.toimintavinkit.fi-sivuston alle (julkaisu 20.8.).

Tarkoituksena on, että toimintavinkit alkavat aina puolivuosittain alusta, jolloin uusilla ikäkausijohtajilla on mahdollisuus tulla mukaan uudelle postituslistalle. Vinkkejä tehdään parhaillaan kattamaan koko ikäkausi.

Toimintavinkit ei ole uusiksi tehty partio-ohjelma. Partio-ohjelma on pyritty pilkkomaan parempaan muotoon linkittämällä tietoja yhteen ja lisäämällä käytännön vinkkejä ja ohjeita. Toimintavinkkien tekemisessä on siis hyödynnetty johtajankansiota, ohjelma.partio.fi-sivustoa sekä muita ikäkausille suunnattuja materiaaleja. Toki mukana on jotain uuttakin.

LIITTYMINEN SÄHKÖPOSTILISTALLE

Listalle on automaattisesti liitetty kaikki pääkaupunkiseutulaiset ikäkausijohtajat ja ikäkausivastaavat, jotka löytyvät Polku-jäsenrekisteristä. Eri ikäkausien toimintavinkkilistoille voi liittyä toimintavinkit-sivuston kautta. Listoille pääsee mukaan seuraavista linkeistä:

Sudenpennut

Seikkailijat

Tarpojat

 

LISTALTA EROAMINEN

Listalta voi erota klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa eroa listalta -linkkiä.

 

Jokaiseen kokoukseen on koottu useampia vinkkejä, joista valita. Vinkkejä tehdään jatkossa yhä enemmän, joten valinnan varaa pitäisi olla ja omalle ryhmälle löytyä sopivat vaihtoehdot partio-ohjelman toteuttamiseen.

Vinkkien lisäksi tarkoituksena on myös muistuttaa sinua erilaisista pestiisi liittyvistä asioista, kuten merkkien tilaamisesta ajoissa, omasta kouluttautumisesta, ikäkaudelle suunnatuista tapahtumista jne. Asiat pyritään siis tekemään mahdollisimman helpoksi sinulle. Kaikki eivät tätä palvelua tarvitse, mutta monelle tästä on paljon apua.

Toimintavinkit ei ole valmis tai kaikenkattava kokoelma. Olisi hienoa, että juuri sinä tai ryhmäsi keksisitte uusia tapoja suorittaa partio-ohjelmaa ja jakaisitte sen muille tätä foorumia seuraaville ikäkausijohtajille. Tiedätkö paremman vinkin aktiviteetin suorittamiseen tai onko sinulla hyviä kuvia, ohjeita tai videoita aiheeseen liittyen? Vai olisiko sinulla muita kehittämisideoita tai korjauksia toimintavinkkeihin? Lähetä ne osoitteeseen ohjelma@partio.fi

Ohjelmatoimintaa piirissä pyörittää tällä hetkellä melko pieni joukko vapaaehtoisia. Jos sinulla on kiinnostusta tulla tekemään projekteja, tapahtumia, koulutuksia tai koordinoimaan toimintaa, niin lähetä viestiä osoitteeseen ohjelma@partio.fi ja kerro itsestäsi ja mitä haluaisit olla mukana tekemässä. Ehkäpä juuri näitä vinkkejä!

 

3 vastausta artikkeliin ”Etusivu

    • Moro

      Kiitos palautteesta. Katsotaan saadaanko tämä aikaiseksi. Jatkossa olisi tarkoitus saada tänne myös enemmän kuvitusta, käytännönohjeita ja videoita. Toivotavasti tekijäporukka laajenee ja saadaan parannettua sisältöä.

      Ville

  1. Tarpoja puoli tuntuu olevan vähän rikki. 1 puolivuotiskautta ei pysty klikkaamaan auki, 2. pystyy mutta siellä ei ole linkkejä vain aiheet listattu. Käytän operaa, eli onko vain selaimesta kiinni vai rikki muutenkin?

Vastaa