Partiokylä

Tervetuloa tekemään Suurjuhlan Partiokylää!yhteistyökumppanit3

Suomen Partiolaisten Suurjuhla järjestetään seitsemän vuoden välein. Tällä kertaa Suurjuhla kokoaa noin 8000 partiolaista ympäri Suomea Kouvolaan 7 – 8.6.2014 leikkimään, seikkailemaan, nauramaan ja laulamaan yhdessä.

Partiotoimintaan voi tutustua koko viikonlopun ajan (6.6 – 8.6) Kouvolan keskustan kävelykadulla, jonne rakennetaan kattava ja kiehtova kaikille avoin Partiokylä, jossa yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus olla esillä, sekä myydä tuotteita ja palveluita. Haluamme toteuttaa mahdollisimman laajan, monipuolisen, toiminnallisen ja näkyvän Partiokylän, jonka teemana on Kuulun Maailmalle. Partiokylä toimii koko tapahtuman keskipisteenä. Partiokylä on kohtauspaikka, joka esittelee partiotoimintaa ja kokoaa suuren yleisön toiminnallisiin pisteisiin ja markkinapaikalle.

Partiokylä on auki seuraavasti:

pe 6.6. klo 12-20
la 7.6 klo 10-20
su 8.6 klo 10-17

Katso kartta partiokylästä! Klikkaa kuvaa isommaksi

Partiokylä Esite

Partiokylästä partiolaiset ja muut innokkaat löytävät laadukkaita, maukkaita, virkistäviä ja kiehtovia  elämyksiä ruuan, juoman, aktiviteettien, tuotteiden ja palveluiden kautta!

Samana viikonloppuna Kouvolassa järjestetään myös Vaakuna Piknik -festivaali, jonne odotetaan noin 5 000 viihdehakuista ihmistä. Huomioimme myös Kouvolan asukkaat ja alueen mökkeilijät, joten paikalle voi tulla lähes 20 000 ihmistä.

Suurjuhlaa markkinoidaan näyttävästi partiopiireissä ja lippukunnissa, ja siitä tiedotetaan valtakunnan medioissa. Tapahtumassa jaetaan kaikille osallistujille käsiohjelma, johon on mahdollisuus ostaa mainostilaa. Myös tapahtumassa liikennöivien bussien kuljettajille toimitetaan erillinen jaettava opasvihko, johon voi myös ostaa mainostilaa. Lisätietoa löydät mediakortista.

Kaikkien Suurjuhlaa tukeneiden ja mukana olleiden yritysten ja yhteisöjen logot näkyvät näillä sivuilla. Kouvolan kaupunki on mukana tapahtuman toteuttamisessa. 

Voimme taata, että tapahtumasta tulee erittäin näkyvä kokemus, joka täyttyy ihmisten kuhinasta ja innostuksesta, elämys jossa yhteistyökumppaneiden palvelut, tuotteet ja yritykset näkyvät, kuuluvat ja jäävät ihmisten mieliin.avoimet pestit2

Ilmoittaudu tuotapikaa mukaan Partiokylään, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Tässä hinnasto. Makeismyyntipaikat on valitettavasti jo loppuunmyyty.

Yhteydenotot: solkinen@projectnumerous.com

Kymenlaakson Partiopiiri ry –Suurjuhla2014

 

Partiokylässä mukana:

 

www.mauntekija.fitaideruukki

 www.avon.fi (1)ConFrutos-logo-1 copy

 

 

 

 

EWAS_logo_4v

 

FestariRuoka

 

 

 

 

 

allomaari_logoelvari_logo_kyltti_slogan

 

aasuomi_rgbKukkalinja.fi ja merkki LOGO

 

 

 

 

 

 

www.twline.fi

www.oivallus.com

 

 

 

 

mll_ver_cmyk_anjala

Uusi logo 2011

 

 

 

 

 

www.makulaku.fi

www.ruislandia.fi

 

 

 

 

logo_mormor

 

 

www.kyamk.fi  www.mamk.fi

 

 

 

 

 

www.helmiprinsessa.com (1)

www.salpakirja.net