Tykkimäki

Jatka partiohauskaa Tykkimäellä!tykkimäki

Etukäteen tilatut Tykkimäen rannekkeet jaetaan lippukunnalle ilmoittautumisen yhteydessä osallistujakassissa. Ranneke on partiolaisille omanlaisensa ja sillä pääsee Tykkimäen huvipuistoon joko perjantaina klo 14-19 tai sunnuntaina klo 14-20 huvittelemaan. Rannekkeen voi käyttää myös juuri avatussa Aquaparkissa sunnuntaina klo 14-20. Yhdellä rannekkeella pääsee siis vain Tykkimäkeen tai Aquaparkkiin.

Ottakaa huomioon, että Aquapark on aivan uusi ja juuri avajaisensa viettänyt, se vetää vain 1500 ihmistä, joten voi olla mahdollista, että partiolaiset eivät mahdu sinne muiden innokkaiden vesipuistoilijoiden sekaan.

Alueelle menevä johtaja voi halutessaan ostaa Tykkimäen portilta 5 euron hintaisen aluelipun, jolla ei pääse laitteisiin.

Tykkimäki tarjoaa Suurjuhlan osallistujille maittavan hampurilaisaterian Kusti-Burgerissa tarjoushintaan  hintaan 6,80€ (norm. 7,80€) Tarjouksen saa vilauttamalla ranneketta tiskillä.

Tykkimäelle saapuminen

Suurjuhlaan bussilla saapuvien tulee pääsääntöisesti kulkea Tykkimäkeen omalla tilausbussillaan.

Perjantaina Tykkimäelle menijät tulevat omalla bussillaan ensin majoituskoululle purkamaan tavaransa ja ilmoittautumaan, ja jatkavat siitä omalla bussillaan Tykkimäelle. Oma bussi palauttaa lippukunnan huvittelun lopuksi takaisin majoituskoululle. Perjantaina junalla tuleville tarjotaan Suurjuhlan puolesta kuljetus majoituskouluilta Tykkimäelle ja takaisin. Tykkimäki sulkeutuu perjantaina klo 19.

Sunnuntaiaamuna lippukunnan oma bussi hakee lippukunnan majoituskoululta. Lippukunta pakkaa tavaransa bussiin ja matkustaa sillä keskustaan kokoontumispaikalleen pääjuhlaa varten. Tämän jälkeen bussi siirtyy ohjatusti parkkiin Kasarminmäelle odottamaan lippukuntaa partioparaatista ja lounaalta. Lippukunta matkustaa omalla bussilla joko kotiin, tai Tykkimäelle ja lähtee sieltä suoraan kotiin. Sunnuntaina junalla kulkeville tarjotaan Suurjuhlan puolesta tavarasäilytys jäähallilla, ja heille järjestetään kuljetus lounaalta Tykkimäelle ja illalla takaisin jäähallille.

Otattehan yhteyttä suoraan Suurjuhlatoimistoon, jos kuljetus Tykkimäelle osoittautuu lippukunnallenne hankalaksi. Keksitään yhdessä ratkaisu kulkemisellenne.

Lisätietoa Tykkimäestä