Ennakkotehtävät

Suurjuhlan ohjelman tueksi on tehty ennakkotehtäviä, joita lippukunnat voivat toteuttaa kevään aikana matkalla kohti Suurjuhlaa.Ennakkotehtävät ovat lähetetty lippukuntien SP:n lippukuntapostin saajille viikolla 10. Voit ladata tehtävät myös tältä sivulta. betonipeli logo

Jokaiselle ikäkaudelle on suunniteltu omat ennakkotehtävät. Näiden lisäksi ennakkotehtävistä löydät Betonipelin, joka joka on tarkoitettu kaikille ikäkausille. Tehtävät tukevat Suurjuhlan ohjelmaa ja teemaa ”kuulun maailmalle”

Kaikille ikäkausille tarkoitettu Betonipeli

Suurjuhlan kaikille suunnattu ennakkotehtävä on nimetty Betonipeliksi, sillä Kouvola tai tuttavallisemmin Kouvostoliitto on tunnettu kauniista betoniarkkitehtuuristaan. Tämän ennakkotehtävän suoritettuaan Suurjuhlaan tulevilla partiolaisilla on kuitenkin hieman monipuolisempi käsitys nykyisestä Kouvolasta. Tutustukaa ja yllättykää – Kouvolassa on muutakin kuin betonia!

Arvoioitu leikkiaika: 1-2,5 tuntia riippuen leikkijöiden määrästä.
Tarvikkeet ovat lueteltu Betonipelin leikinjohtajan ohjeissa.

Pelatkaa yhdessä ryhmänne kanssa betonipeliä!

Betoninen Valokuvauskilpailu

Valokuvaa Betonipelinne suoritusta ja lataa kuvasi Suurjuhlan facebook-sivuille toukokuun loppuun mennessä. Osallistuminen kilpailuun joukkueittain. Hauskimman ja kekseliäimmän kuvan lähettänyt joukkue voittaa Suurjuhlan vihreän t-paidan, jota ei tule lainkaan yleiseen myyntiin.