Aikuiset johtajat

Johtajille on suunniteltu erikseen ohjelmaa Suurjuhlassa, mm.johtajat

  • AikuisviihdeAPPS eli hyvän olon workshop Pioneeripuistossa. Keskustasta pääsee Suurjuhlabusseilla näppärästi koko päivän Pioneeripuistoon. Myös seikkailija/sudenpentuohjelmien ohessa voi käväistä välillä pomppimassa aikuisten alueella…
  • Rauhanviesti: Kirjoita rauhanviestisi ilmapallon mukana maailmalle. Kaikki rauhanviestit päästetään ilmaan iltajuhlassa sudareiden avustamana. Ilmapalloja tarjolla Sumulaakson ruokailupaikassa ja Partiokylässä.
  • Ko-Gi -tapaaminen järjestetään hyväntekeväisyyden ja poniravien merkeissä lauantaina raviradalla. Bussi paikalle lähtee la klo 13.15 Sumulaaksonkadun bussipysäkiltä. Lisätietoa Ko-Gi-tapaamisesta täältä.
  • Kouvolan keskustassa järjestetään lauantain aamupäivällä nuorisotyön seminaari aiheesta ”Partiojohtaja polttopisteessä”. Lisätietoa seminaaristä täältä.
  • Partiokylä valtaa Kouvolan kävelykadun koko Suurjuhlaviikonlopuksi

Jos olet tulossa Suurjuhlaan tekemään jotain pestiä, ilmoittaudu ohjelmavalinnassa siihen ohjelmaan, jonka yhteydessä aiot syödä lounaan ja päivällisen.

JOHTAJAKAHVILA JA JATKOT

iltabileetKaikilla samoajilla ja sitä vanhemmille johtajille on luvassa lauantaina iltajuhlan jälkeen jatkot jäähallissa. Ota kaveri messiin ja krebaa hulluna: joko johtajakahvilassa jutellen ja/tai lauleskellen tai desibelit kattoon lennettävissä bileissä! Tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia illanviettoon loistavassa seurassa. Kaikki johtajaikäiset ovat tervetulleita!