Vaeltajat

vaeltajat2Oletko halunnut oppia valokuvausta? Huovuttaa? Haluatko esiintymään iltaohjelmaan? Mikä ihmeen kehotalauta? Tule kokemaan ja näkemään Kouvolaan. Be there or be square!

Vaeltajien ohjelma liikkuu betonin ja rauhan välissä.. hä?

Vaeltajille on luvassa hulppean hauskoja aktiviteetteja eri puolilla Kouvolaa. Liikkumista pisteiden välillä hoidetaan jalan ja Suurjuhla-busseilla. Ohjelmien teeman mukaisesti betoniin pääsee sotkemaan itsensä – ja Kouvolan!

Lauantaina on luvassa jatkot jäähallissa varsinaisen iltajuhlan jälkeen. Oletko valmis ottamaan tanssilavan tai ehkä jopa esiintymislavan haltuun? Totta kai, aina valmiina!

Ohjelmapisteet:

– Vaeltajien ohjelma alkaa lauantaina jäähallilla klo10 Arman Alizadin tapaamisella. Jäähalliin sisään ovesta C.

– Vaeltajien salainen tehtävä liittyy tarpojien Yrityskylään. Älkää kertoko lippukuntanne tarpojille, että saatatte vastata puhelimeen kun he soittavat apua yrityksen ongelmissa. Tutustu etukäteen aiheeseen Suurjuhlan ennakkotehtävien avulla.

– Taideruukilla, vanhalla Kymen tehtaalla, vaeltajat kiertävät alueella sijaitsevia ohjelmapisteitä. Taideruukilla pääsee opettelemaan valokuvausta käytännössä, huovuttamaan Suurjuhlamuistoja, kokeilemaan mikä on kehotalauta, tai taitelemaan oman postimerkin. Vapaavalintaisiin ohjelmiin tulee ilmoittautua erikseen, pyydä ohjeet osoitteesta vaeltaja2014@gmail.com

– Oman rauhanviestisi voi väkertää ilmapallon mukaan Sumulaakson ruokailun yhteydessä tai Partiokylässä.

Messengers of Peace -teeman ytimeen pääsee tutustumaan jäähallin luentosalissa

– Keskustassa tehdään HyviäDuuneja ja koristellaan Kouvolaan kaiken betonin keskellä.

Hyväntekeväisyys on iso osa Suurjuhlan ohjelmaa. Vaeltaja, käy antamassa äänesi Suurjuhlan facebook-sivulla sille hyväntekeväisyyskohteelle, joka on sydäntä lähelläsi. Tai vielä parempaa, ehdota itse hyväntekeväisyys kohdetta!

Vaeltajille on myös omat Suurjuhla-ennakkotehtävänsä.

K-SAMOAJA JATKOT

iltabileetKaikilla samoajilla ja sitä vanhemmille johtajille on luvassa lauantaina iltajuhlan jälkeen jatkot jäähallissa. Ota kaveri messiin ja krebaa hulluna: joko johtajakahvilassa tai desibelit kattoon lennettävissä bileissä!

Tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia illanviettoon loistavassa seurassa. Kaikki johtajaikäiset ovat tervetulleita!