Samoajat

HH_Mikko_Jalo5

Hei suurenmoinen samoaja!

Olet tehnyt loistavan valinnan ilmoittautuessasi betoniseen ja hyvää tekevään Suurjuhlaan.

Lauantain samoajaohjelma koostuu kaikille yhteisistä ja vapaavalintaisista ohjelmista. Samoajat kulkevat koko lauantain (7.6.) 8-9 hengen betonitiimeissä.

Nyt Sinulla on mahdollisuus valita oma betonitiimisi sekä ohjelmat, joissa haluat tiimisi kanssa käydä. Tämä tapahtuu ilmoittautumalla yhteen alla olevista ryhmistä viimeistään 2.6. Ei kannata ilmoittautua pelkästään kavereiden kanssa samaan tiimiin, vaan hyppää rohkeasti uusien ihmisten mukaan ja löydä uusia partiokavereita! Mikäli haluat tutustua betonitiimisi jäseniini jo ennen Suurjuhlaa, jätä myös sähköpostiosoitteesi. Vaihtoehtoisesti pääset tutustumaan betonitiimiisi vasta Kouvolan jäähallilla, jonne kaikki tarpojat, samoajat ja vaeltajat kokoontuvat 7.6. klo 10. Paikalla jäähallilla on myös tapahtuman suojelija, Arman Alizad!

Mitä mukaan?
Majoituskoulut ovat lukittuina päivän aikana, joten kaikki päivän aikana tarvittavat varusteet tulee ottaa mukaan heti aamulla jäähallille. Suurjuhla-varustuksesi riippuu hieman valitsemistasi ohjelmista (ks. alla). Joka tapauksessa lauantain varustuksen tulee soveltua säästä riippumatta betonimaisemassa kävelyyn, pieniin puutarhatöihin, yhteiseen fiilistelyyn pesäpallostadionilla sekä tietysti armottomaan biletykseen Suurjuhlan jatkoilla jäähallissa.

Ohjelmissa hyödynnetään myös jonkin verran älypuhelimen tai tabletin avulla somea. Tähän tiiminne tarvitsee ainakin yhden laitteen, jolla voi käyttää nettiä päivän aikana. Jos et itse omista tai halua käyttää omaa laitettasi, hyvin suurella todennäköisyydellä tiimistäsi joltain sellainen löytyy.

Erityisvarustus / vapaavalintaiset ohjelmat:

  • Betonin suojassa (eli paintball): liikunnallinen vara/suojavaatetus, kypärän alle sopiva huivi ja hyvät kengät. Huom! pelatessa käytetään karkkiväriä, joka sotkee vaatteet. Väri kuitenkin lähtee pesussa pois.
  • Betoniviidakon kuningas (eli parkour): liikunnallinen vaatetus ja hyvät kengät
  • Betonin rohkeaa heittäytymistä (eli improvisaatiopaja): ei erityisiä vaatimuksia
  • Strategia – lujaa kuin betoni (eli betonihenkinen strategiapeli): ei erityisiä vaatimuksia

Ohjelmat
Betonin suojassa = paintball
Betoniviidakon kuningas = parkour
Betonin rohkeaa heittäytymistä = improvisaatiotyöpaja, jossa ryhmäsi kokeilee erilaisia improvisaatiomenetelmiä
Strategia – lujaa kuin betoni! = betonihenkinen strategiapeli, jossa liikutaan kaupunkialueella: mikä tiimi onnistuu pelastamaan Kouvostoliiton?!

Samoajille on myös omat Suurjuhla-ennakkotehtävänsä.

LINKIT BETONITIIMILOMAKKEISIIN

Parkour ja paintball  TÄYNNÄ!

Parkour ja improvisaatio – 5 tiimiä

Parkour ja betonihenkinen strategiapeli – 5 tiimiä TÄYNNÄ!

Paintball ja imporovisaatio – 40 tiimiä

Paintball ja betonihenkinen strategiapeli - TÄYNNÄ!

Imporivisaatio ja betonihenginen strategiapeli – 15 tiimiä

Valitse vain yksi tiimi! Jos valitset useamman, arvomme mihin tiimiin pääset.

Lomakeohje: Kun olet valinnut ohjelmapaketin johon haluat, täytä lippukuntasi, nimesi ja sähköpostisi. Sen jälkeen valitse YKSI betonitiimi, ja lähetä lomake. Jos betonitiimin kohdalla lukee TÄYNNÄ, et voi ilmoittautua enää ko. tiimiin. Jos klikkaat tiimiä sen täytyttyä, arvomme sinulle uuden tiimin.

K-SAMOAJA JATKOT

iltabileetKaikilla samoajilla ja sitä vanhemmille johtajille on luvassa lauantaina iltajuhlan jälkeen jatkot jäähallissa. Ota kaveri messiin ja krebaa hulluna: joko johtajakahvilassa tai desibelit kattoon lennettävissä bileissä! Tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia illanviettoon loistavassa seurassa. Kaikki johtajaikäiset ovat tervetulleita!