Seikkailijat

Vaijeriratoja, laskeutumista, jännittävä seikkailurata odottaa! Mitä Kouvolaan tulevaan laivaan on lastattu, mitä on kontissa? Saako porkkanasta ääntä? Kouvolassa se selviää!

Seikkailijoilla on Korian Pioneeripuistossa omat ohjelmalaaksonsa:seikkailijat

Ryhmä saa yhteisen APPSpassin, josta löytyy maailmankartta ja paikat, joihin ohjelmien teemat kuljettavat. Passiin saa tarroja ohjelmapisteistä. Ohjelma rakentuu neljästä erilaisesta ohjelmapisteestä, joihin jokainen partiolainen osallistuu:

- Sekaisin kuin Haminan kaupunki –  SuunnistusAPPS
Ryhmä valitsee tasolleen sopivan suunnistusradan ja kerää rasteilta tarroja ryhmän yhteiseen APPSpassiin. Varo, ettet erehdy Haminan kaduille kulkemaan ympyrää!
- Seikkailen ympäri maailmaa – SeikkailuAPPS
Seikkailjat seikkailevat Borneon viidakossa ja Zürichin yleisurheilukisoissa. Lisäksi jokainen seikkailujoukkue kokee yhden suuremman seikkailun Pariisiin Eiffel-tornilla, Grand kanionilla tai Tower bridgellä.
- Makuja ja tuoksuja Kotkan satamasta – RuokakulttuuriAPPS
Kymenlaakso on ollut kansainvälistä Suomea jo aikaan ennen televisiota. Laivat toivat mausteita, tavaroita ja ihmisiä Kotkan satamaan. Tiedätkö sinä, mistä ruoka sinun lautasellesi tulee?
- Kansainvälisiä kaikuja Kouvolasta – MusiikkiAPPS
Voiko juuresta soittaa? Heliseekö puu? Yllättävä kädentaitojen ja musiikin yhdistelmä, jonka tuotoksilla voit säestää juhlassa ja paraatissa!

Suuren seikkailujen jälkeen seikkailija on valmis saamaan ainutlaatuisen Suurjuhla2014-taitomerkin, jonka voi ostaa Suurjuhlan nettikaupasta.

taitomerkki030214

Suurjuhla2014-taitomerkki

Seikkailijat kiertävät APPSeja joukkueittain etukäteen annetussa järjestyksessä lauantaina aamupäivän ja iltapäivän ajan. Jokaisella joukkueella tulee olla mukana vähintään yksi saattaja kymmentä seikkailijaa kohden. Ruokailu tapahtuu Pioneeripuistossa, josta löytyy myös levähdyspaikkoja, kahvila, tuotemyyntikoju, juomavettä sekä vessoja.

Johtajaohje Pioneeripuisto

Seikkailijoille on myös omat Suurjuhla-ennakkotehtävänsä.