Sudenpennut

Tervetuloa sudenpentuohjelmaan Korian Pioneeripuistoon!
Ryhmä saa yhteisen APPSpassin, josta löytyy maailmankartta ja paikat, joihin ohjelmien teemat kuljettavat. seikkailijat2Passiin saa tarroja ohjelmapisteistä.
Ohjelma rakentuu neljästä erilaisesta ohjelmapisteestä, joihin jokainen osallistuu:
 • Sekaisin kuin Haminan kaupunki –  SuunnistusAPPS
  Ryhmä valitsee tasolleen sopivan suunnistusradan ja kerää rasteilta tarroja ryhmän yhteiseen APPSpassiin. Varo, ettet erehdy Haminan kaduille kulkemaan ympyrää!
 • Seikkailen ympäri maailmaa – SeikkailuAPPS
  Sudenpennut rymyävät Grand Canyonissa, ylittävät Eiffel-tornilla sekä Tower Bridgellä ja vieläpä muuntuvat jättiläishämähäkäiksi Borneon viikakossa.
 • Makuja ja tuoksuja Kotkan satamasta – RuokakulttuuriAPPS
  Kymenlaakso on ollut kansainvälistä Suomea jo aikaan ennen televisiota. Laivat toivat mausteita, tavaroita ja ihmisiä Kotkan satamaan. Tiedätkö sinä, mistä ruoka sinun lautasellesi tulee?
 • Kansainvälisiä kaikuja Kouvolasta – MusiikkiAPPS
  Voiko juuresta soittaa? Heliseekö puu? Yllättävä kädentaitojen ja musiikin yhdistelmä, jonka tuotoksilla voit säestää juhlassa ja paraatissa!Jälkimerkki FINAL

Seikkailujen jälkeen sudenpentu saa oikeuden ostaa ainutlaatuisen Suurjuhla2014-jäljen. Merkkejä voi ostaa Suurjuhlan nettikaupasta.

Sudarit ovat Pioneeripuistossa lauantaiaamupäivästä iltapäivään asti. Puisto on täynnä erilaisia ohjelmapisteitä, levähdyspaikkoja, vessoja, kahviloita, ja sieltä löytyy myös ruokapaikka. Sudareille tarvitaan vähintään yksi johtaja kymmentä pentua kohden. Johtaja voi olla myös jonkun vanhempi eli ei-partiolainen aikuinen.

Johtajaohje Pioneeripuisto

Sudenpennuille on myös omat Suurjuhla-ennakkotehtävänsä.

sudenpennut