Avoimet pestit

Suurjuhlan toteuttamiseen on mahdollisuus vielä päästä mukaan!

Haussa on muutamia vapaaehtoistyönä toteutettavia pestejä. Aikuiset Suurjuhlaan ilmoittautuneet partiolaiset voivat valita haluavatko osallistua ohjelmiin itse, auttaa lippukuntalaisiaan vai olla jossakin pestissä mukana esimerkiksi jakamassa ruokaa muille. Ilmoittautumiset eri pesteihin Suurjuhlan toimiston kautta: toimisto @ suurjuhla2014.fi.

Lisäksi voi hakea mukaan näihin tiimeihin :

Lauantain iltaohjelmaan ja sunnuntain pääohjelman tiimiläisiä

Tule mukaan tiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan spektaakkelimaisia suurjuhlan yhteisohjelmia Kouvolan pesäpallostadionille! Yleisönä 8 000 partiolaista. Kun kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse sannasalu @ gmail.com.

– – –

Opastevastaava

Oletko suunnistusexpertti vai tunnetko Kouvolan keskustan kuin omat taskusi? Haluaisitko ohjata isoja joukkoja oikeaan suuntaan? Huoltotiimi etsii energistä ja huolellista Opastevastaavaa. Ota yhteyttä, jos haluat olla osa suurta huoltotiimiä:  ilkka @ korppi.fi

– – –

Videokuvaajiakuvaus

taltioimaan kaikkea sitä, mitä tapahtumaviikonloppuna tapahtuu. Ohjelmaa on paljon ympäri Kouvolaa, ja haluamme siitä videomateriaalia partiolaisten omaan käyttöön. Aineistoa on tarkoitus hyödyntää Suurjuhlan dokumentoinnissa ja partion markkinoinnissa ja sitä voidaan julkaista esimerkiksi Youtubessa. Videokuvaaja saa mahdollisuuden kertoa, miltä partio näyttää vuonna 2014.

Päästäksesi mukaan viestinnän tiimiin sinun ei tarvitse olla elokuvanteon ammattilainen, mutta osaat silti käyttää kameraa. Editointitaidosta on paljon hyötyä.

Jos ja kun kiinnostaa, jätä hakemuksesi sähköpostitse Suurjuhlan viestintäpäällikölle osoitteeseen ptaussi @ gmail. Kerro, miksi haluat tehtävään ja mitä osaat. Kerro myös ikäsi ja partiotaustasi.

– – –

Samoaja-ohjelmaan tiimiläisiäsamoajat4

Joko sinulla on tekemistä 7.6.2014? Tiedätkö, mitä kaikkea kivaa voi tehdä betonista, betonilla, betonin päällä, betoniin nojaten, betonin lujasti tai betonihengessä..?

Nyt sinulla, samoaja-, vaeltaja- tai aikuisikäinen partiolainen, on mahdollisuus ujuttautua betoniseen sisäpiiriin kuulemaan tähänastisista suunnitelmista ja päästä jatkosuunnittelemaan ja/tai toteuttamaan ikimuistoista ohjelmaa maamme mahtavimmille samoajille Suurjuhlassa!

Tule laittamaan Kouvola sekaisin ja tekemään tästä paras Suurjuhla ikinä! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: taru.ritari @ gmail.com

– – –

Vaeltajaohjelman tiimiläiset tänne!
Harvinaislaatuista, että vaeltajille on omaa ohjelmaa! Tule mukaan suunnittelemaan vaeltajille ikimuistoinen ja betoninkatkuinen Suurjuhla Kouvolassa. Olet sitten sielultasi suunnittelija tai vahva fyysinen uurastaja, luet juuri oikeata tekstiä.  Nyt ei arkailla vaan toimitaan! Huumorin kautta!
Nappaat vaan sähköpostiosoitteen  ja ilmoittaudut tiimiin: arska3492 @ hotmail.com, vaeltajaohjelman vastaava Aatu Hyppänen.
- – -