Suurjuhla - Storfest


Kielivalinta

Suomeksi | På Svenska


Ihmisiä partiokylässä

Sanna Uggeldahlin Suurjuhla-lauantai on tähän asti mennyt mukavasti auringonpaisteessa chillaillen. Johtajaohjelmasta Sanna kavereineen on jo käynyt katsastamassa vakoilumuseon, joka oli tyttöjen mielestä oikein mielenkiintoinen. – Parasta tällaisissa suurtapahtumissa on partioliikkeen näkyvyys muille. Meitä on oikeasti tosi paljon, Sanna toteaa.

Pauli Ihamäki Toijalan Eräveikoista pisti partiokeräilijöiden kokoontumisessa postimerkkejä kiertoon. Myös omaan plakkariin tarttui tavaraa kokoelmia kartuttamaan. Keräilijät kokoontuivat partion 100-vuotisnäyttelyn vieressä, joten vilinää riitti. Suurjuhlan kaltaiset isot tapahtumat puolustavat myös Paulin mielestä paikkaansa.

Milla sisulippukunta Siniritareista on ensimmäistä kertaa mukana suurtapahtumassa. Siniritareita on Suurjuhlassa mukana viisi ja he aikovat osallistua sekä synttärijuhliin että paraatiin. Tähän mennessä juhla on sujunut Millalla mukavasti ja joihinkin ohjelmapisteisiinkin hän on jo ehtinyt tutustua saattajansa Elke Schnabelin kanssa.