Suurjuhla - Storfest


Kielivalinta

Suomeksi | På Svenska


Helle saatteli Suurjuhlanviikonlopun käyntiin

– Toivotan kirjaimellisesti lämpimästi tervetuloa Suurjuhlaan, projektijohtaja Jarkko Mäkinen sanaili helteestä hehkuvalla Tampereen Keskustorilla juhlan avajaisissa.

Nauhan leikkaus

Keskustorin Partiokylän keskustelttaan oli kokoontunut mukava joukko kutsuvieraita, lehdistöä ja muuta kiinnostunutta väkeä seuraamaan vuoden suurimman partiojuhlan alkupamausta.

Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Seppo Rantanen avasi juhlavasti Partiokylän leikkaamalla poikki sinivalkoisen nauhan.

– Kaupungin puolesta onnittelut juhlivalle partiojärjestölle. Minulla on kunnia toivottaa teidät tervetulleeksi Tampereelle ja toivottaa teille onnistunutta Suurjuhlaa – sellaista, josta jää teille kaikille kaunis muisto, hän saatteli kaupungin puolesta juhlan käyntiin. Tampereen kaupunki on yksi juhlan tukijoista.

Lippu

Tuhannen vapaaehtoisen voimin pystyyn pistetty Suurjuhla on mittava ponnistus. Viikonlopun aikana partio levittäytyy harrastukselle ei niin luonteen omaiseen ympäristöön.

– Tänä viikonloppuna partio ei katoa metsään vaan haluaa näkyä ja kuulua. Haluamme, että lasten ja nuorten ilo ja tekemisen meininki on suuresti esillä.
– Haluan käyttää mahdollisuuteni kiitoksiin! Suujuhlan tekijäporukka on saanut ihmeitä aikaan. Kiitos jo etukäteen! Tampereen kaupungille kaunis kiitos rahallisesta ja henkisestä tuesta, Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Erja Salo antoi kiitosta avajaispuheessaan.

Avajaisten jälkeen aurinkoinen perjantai-iltapäivä jatkui varsinaista h-hetkeä odotellen. Perjantain ja lauantain aikana tuhannet ja tuhannet partiolaiset saapuvat kaupunkiin. Suurjuhlan toiminnallinen osuus pyörähtää käyntiin lauantaina keskipäivällä.

Lue lisää www.partio.fi/suurjuhla

Tuija Salmi

Suurjuhlan ohjelmajohtaja Tuija Salmi kertoi viikonlopun kohokohdista avajaisissa.

Kuvat: Janne Strömmer, Marjo Majlund