Suurjuhla - Storfest


Kielivalinta

Suomeksi | På Svenska


Fiiliksiä Suurjuhlasta (Sivu 9)

Olin tosi yllättynyt suurjuhlasta koska se oli paljon mahtavampi kuin kuvittelin. Ainakin ilta ratinan stadionilla oli mahtava. Kaikilla oli kivaa ja oli tosi hyvä meininki!

(tiistai klo 12.05)

Oli ihan mahtava juhla ja upeesti suunniteltu ilta. 100% hyvä meininki! –marja ja elisa

(maanantai klo 18.35)

Nyt on helpottunu jännityksestä suurjuhla oli ihana kokemus kiitos järjestäjille

(maanantai klo 17.14)

Nyt olen jo kotona ja juhlasta jäi tosi hyviä muistoja varsinkin synttärijuhlasta ja paraatista ”ME OLLAAN SAVOSTA, EIKS SEN NÄÄ JO TAVOISTA!!”

(sunnuntai klo 22.21)

Nyt on hyvä meininki, kotiin on vielä liian pitkä matka, jokaista väsyttää, mutta tunnelma on sanoinkuvaamattoman mahtava! –väsyneet mutta onnelliset partiolaiset Het kiittää järjestäjiä upeasta juhlasta :)

(sunnuntai klo 21.06)

Moikka! Suurjuhlassa oli aivan mahtavaa. Parasta oli paraati. Oli kiva nähdä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista ku ite :) paraatissa oli kiva huutaa huutoja, kurkku kovilla, kiitos loistavasta viikonlopusta tampereella! Nyt viimeistään tiiän miks oon partiossa :)) puska mimmi p-karjalasta

(sunnuntai klo 18.44)

Suurjuhla oli tosi kiva, ei ollu tyhmää ollenkaan! Ai nii... jos ei lasketa sitä et jalat tuli sairaan kipeiks... Olin vartio-ohjelmassa. Kun meille tuli ensimmäinen örvelö vastaan (sitä ennen tavattiin Mig), ei muistettu mitä piti tehä, ja juostiin vaan pakoon. Kiitos kaikille onnistuneesta juhlasta!

(sunnuntai klo 18.35)

Juhla oli tosi lupsakka! Vartio-ohjelma oli kyllä vähän pitkäveteinen ja tylsä. Oikeastaan huono. Enemmän toimintaa! Kyyditykset olivat vähän hankalat mutta ymmärtäähän sen kun oli nii paljon porukkaa. Paraati oli upea! Nettiin kuvia tapahtumasta. Harmillisen äkkiä vaan loppu...tori oli hieno mutta ahdas. Kiitos tästäkin tapahtumasta ja toivottavasti tällaisia tulee lisää!

(sunnuntai klo 18.05)

Kyllä ktp:stä ääntä lähtee vaikka joukko olikin melko pieni ;)

(sunnuntai klo 17.36)

Näin suurjuhlan jälkeen on väsynyt mutta onnellinen olo. Kiitos kaikille osallisina olleille kivoista muistoista! ;-D

(sunnuntai klo 17.09)

Nyt on suurjuhla ohi ja tunnelma korkealla... Parasta suurjuhlassa oli iloiset ihmiset, iltaohjelma ja paraati. Onnea satavuotias partio! Maija hmt

(sunnuntai klo 15.14)

ihan mahtava meininki koko viikonlopun.onnistuttii järjestää kaikki hyvin vaik väkeä oli.En oo varma oonko koskaan ollu missää näin kivassa partio-tapahtumassa!

(sunnuntai klo 14.31)

Täällä on sikakivaa!T:Juho, lappeenrannan walliveljistä

(sunnuntai klo 14.28)

Tuntuu hyvältä, että on jotain yhteistä muiden ihmisten kanssa ja siitä ollaan kiinnostuttu. Jos tarzakin tuli kattoo sen täytyy olla tärkeetä! Eläköön partio!! :) tyttö kuakkalan vetehisistä

(sunnuntai klo 13.35)

Aivan mahtava paikka super kivaa ja sairaan kova meininki! Harrastakaa kaikki partiota!

(sunnuntai klo 13.31)

Nyt on aivan loistava fiilis. Ruokaa on saatu rinnan alle ja paraatikin meni lopulta hyvin. Nyt vain odottaa omaan sänkyyn pääsyä =P

(sunnuntai klo 13.23)