Suurjuhla - Storfest


Kielivalinta

Suomeksi | På Svenska


Kiitos Suurjuhlasta!

Juhlavuoden kohokohta Suurjuhla – Storfest kokosi 9.–10.6. Tampereelle 16 000 partiolaista. Näiltä sivuilta löydät juttuja, kuvia ja fiiliksiä tapahtumasta.

Ajankohtaista

Suurjuhla: Kuvat Jutut Fiiliksiä
 1. Suurjuhla huipentui partiomessuun ja paraatiin

  Sunnuntaina osallistujat kokoontuivat partiomessuun Ratinan stadionille. Messun jälkeen seurasi paraati Tampereen kaduilla.

 2. Partiolaisilla ja presidentillä riitti juteltavaa

  Tasavallan presidentti Tarja Halonen puolisoineen osallistui Suurjuhlan iltajuhlaan Tampereella lauantaina 9. kesäkuuta. Pieni joukko partiolaisia tapasi juhlan yhteydessä presidentin. Tapaamisen tunnelma oli välitön ja presidentti puolisoineen vilpittömän kiinnostunut partiosta...

  Lue koko juttu "Partiolaisilla ja presidentillä riitti juteltavaa"

 3. Loistavat esitykset saivat yleisön juhlahurmaan

  Iltajuhla keräsi suurjuhlan kaikki 16 000 ihmistä ratinan stadionille.

  Lue koko juttu "Loistavat esitykset saivat yleisön juhlahurmaan "

 4. Partiokylässä oli lauantai-iltapäivällä vipinää

  Partiokylässä oli lauantai-iltapäivällä vipinää. Partiotrubaduuri Aki Mäkinen Korven Koukkaajista oli juuri lopetellut viimeisimmän keikkansa tapahtumateltassa ja Ankka-piirtäjä Kari Korhonen oli astunut lavalle...

  Lue koko juttu "Partiokylässä oli lauantai-iltapäivällä vipinää"

 5. Päiväohjelmat päättyivät

  Suurjuhlan lauantain päiväohjelmat päättyivät iltapäivällä. Sudenpennut kävivät salapoliisikoulua Pyynikin urheilukentällä. Vartiolaiset osallistuivat roolipeliin, jossa pelastettiin BP ja koko partioliike. Vaeltajien ohjelmaan kuului kaupunkisuunnistusta mysteerien merkeissä. Johtajat saattoivat tutustua partionäyttelyyn tai Tampereen nähtävyyksiin, osallistua Ko-Gi-tapaamiseen.

 6. Sudarigallup

 7. Lehdistötiedote: Partioliikkeen perustaminen vaakalaudalla – Robert Baden-Powell kaapattu

  Satavuotiaan partioliikkeen merkittävin tapahtuma Suurjuhla on täydessä tohinassa Tampereella. Maailmanhistoria on kuitenkin vaarassa muuttua peruuttamattomasti, jos lapset ja nuoret eivät yhteisvoimin onnistu pelastamaan partioliikkeen perustajaa Robert Baden-Powellia Oberon-planeetan Udrien käsistä. Aikaikkuna tehtävän suorittamiseksi sulkeutuu lauantai-iltapäivällä...

  Lue koko tiedote "Partioliikkeen perustaminen vaakalaudalla – Robert Baden-Powell kaapattu"

 8. Jännitys tiivistyy Tampereella

  Helteinen Tampere heräsi jännittävään lauantaiaamuun. Vain muutama tunti ennen kuin tuhannet ja tuhannet Suurjuhlan osanottajat levittäytyvät katukuvaan ja ikäkausiohjelmat pyörähtävät käyntiin...

  Lue koko juttu "Jännitys tiivistyy Tampereella"

 9. Tampereen koulut täyttyivät rinkkaselkäisistä

  Junat ja bussit eri puolilta Suomea huristivat perjantaina kohti Suurjuhlaa. Leena Valta, 19, ja Helky Kouri, 14, Tampereen Lokeista odottelivat Lyseon lukiolla innolla majoittujia...

  Lue koko juttu "Tampereen koulut täyttyivät rinkkaselkäisistä"

 10. Thorsin ja Wallinin tervehdys Suurjuhlalle

  Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallinin ja maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors esittivät tervehdyksen Suurjuhlan osallistujille.

  Lue koko tervehdys "Thorsin ja Wallinin tervehdys Suurjuhlalle"

 11. Helle saatteli Suurjuhlanviikonlopun käyntiin

  – Toivotan kirjaimellisesti lämpimästi tervetuloa Suurjuhlaan, projektijohtaja Jarkko Mäkinen sanaili helteestä hehkuvalla Tampereen Keskustorilla juhlan avajaisissa.

  Lue koko juttu "Helle saatteli Suurjuhlanviikonlopun käyntiin"

 12. Lehdistötiedote: Partio 100 vuotta – Suurjuhla alkoi Tampereella

  Partion juhlavuoden päätapahtuma Suurjuhla käynnistyi Tampereella perjantaina 8.6. klo 12. Avajaistilaisuudessa Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Erja Salo totesi, että 100-vuotias partio haluaa vahvistaa lasten ja nuorten osallisuutta yhteiskunnassa...

  Lue koko tiedote "Partio 100 vuotta – Suurjuhla alkoi Tampereella"

 13. Lehdistötiedote: Partiolaiset näkyvät ja kuuluvat Tampereen keskustassa tulevana viikonloppuna

  Partiolaisten Suurjuhla käynnistyy perjantaina 8.6. Tässä tietoja Suurjuhlan vaikutuksista Tampereen keskustassa viikonlopun aikana.

  Lue koko tiedote "Partiolaiset näkyvät ja kuuluvat Tampereen keskustassa tulevana viikonloppuna"

 14. Helteet jatkuvat Suurjuhlaviikonloppuna

  Suurjuhla lähestyy! Lämpimät ilmat jatkuvat joten muistakaa juomapullot ja niiden täyttäminen.

 15. Presidentti ja eduskunnan puhemies Suurjuhlaan

  Satavuotias partioliike juhlii näyttävästi, kun partiolaiset kokoontuvat Suurjuhlaan Tampereen keskustaan 9.–10.6.2007. Lauantai-iltana vietetään vuosisadan syntymäpäiväjuhlia Ratinan stadionilla. Tasavallan presidentti Tarja Halonen osallistuu juhlaan.

  Suurjuhla huipentuu sunnuntaina 10.6. näyttävään paraatiin, joka marssii halki Tampereen keskustan. Paraatin vastaanottaa Keskustorilla eduskunnan puhemies Sauli Niinistö.

 16. Suurjuhlan löytötavarat toimitettu eteenpäin

  Jos hukkasit Suurjuhlassa tavaroitasi, kysy niitä ensimmäisenä Tampereen poliisilaitokselta. Suurjuhla-toimistolla ei enää säilytetä löytötavaroita.

  Jos löysit Suurjuhlassa tavaraa, käy katsomassa kaipaako joku juuri sitä tavaraa. Suurjuhlan sivuille on koottu myös ilmoitukset kadonneista tavaroista.

 17. Suurjuhlan yhteystiedot

  Suurjuhlan päättymisen jälkeen yhteydenotot Hämeen Partiolaiset ry
  Pyhäjärvenkatu 5 A
  33200 Tampere
  partiotoimisto.tampere(a)partio.fi
  www.partio.fi/suurjuhla
  www.scout.fi/storfest