På svenska
In English

Etusivu
Tietoa leiristä
Historiaa
Ilmoittautuminen
Osallistujat
Leirin ohjelma
Leirilehti
Tuotteet
Palautetta

Suomen Partiolaiset
Teknistä tietoa näistä sivuista


Tervetuloa Satahanka IX -meripartioleirin WWW-sivuille. Näiden sivujen tarkoituksena on tarjota tietoa tästä leiristä niin partiolaisille kuin muillekin surffailijoille. Sivuja päivitetään ennen leiriä viikottain ja leirin aikana päivittäin. Leirin jälkeen sivut jäävät verkkoon muistoksi tästä Suomen Partiolaisten vuosituhannen viimeisestä suurleiristä.

Satahanka IX -leirin sivut on yritetty laatia sellaisiksi, että voit katsoa niitä millä tahansa selaimella, joka tukee taulukoita. Suosittelemme kuitenkin käytettäväksi Netscape Navigator tai Microsoft Internet Explorer -selaimien versioita 3.0 tai uudempia. Molempien selaimien uusimmat versiot voit hakea ilmaiseksi valmistajien kotisivuilta käyttäen alla olevia painikkeita:

Download Netscape Now! Get Microsoft Internet Explorer

Vaikka sivuja voikin katsella lähes missä tahansa tietokoneessa, näyttävät ne parhaimmilta koneissa, joiden näytön tarkkuus on 800 * 600 pistettä tai suurempi ja värimäärä vähintään 256.


WEB TEAM

Satahanka IX -leirin WWW-sivuja ylläpitää Satahanka Web Team:

Oskari Webmaster Oskari Huiskala Turun Sinikotkista hoitaa varsinaisen sivujen teon ainakin heinäkuuhun saakka, jolloin valtio kutsuu hänet palvelukseensa. Leirillä Oskari onkin paikalla vain osan aikaa. Suurin osa näillä sivuilla näkyvästä grafiikasta ja tekstistä on Oskarin käsien töitä. Siviilissä Oskari opiskelee tietotekniikkaa Åbo Akademissa ja toimii siinä sivussa mm. lippukuntansa sihteerinä sekä yhtenä koulutusalus S/Y Rhean kippareista.

Sacu Sakari Kouti toimii kotisivuprojektin päällikkönä, suunnittelee ja ideoi sekä organisoi homman toimimisen itse leirin aikana. Sakari myös työskentelee tietokoneiden parissa.

Isto Isto Vatanen, myöskin Turun Sinikotkista, avustaa sivujen sekä grafiikan teossa ennen leiriä sekä vastaa niiden päivityksestä leirin aikana. Isto on lippukuntansa lehden, Kotkansiiven, päätoimittaja. Partion ulkopuolella Isto opiskelee tietojenkäsittelyäoppia ja historiaa Turun Yliopistossa.


(C) Satahanka Web Team 1998 --- Last updated 09.02.98 --- satahanka98@www.partio.fi