On Satahangan aika

Satahanka on täällä taas.

 

Satahanka on Suomen Partiolaisten partioleirileiri täynnä kansainvälisyyttä, tunnelmaa, merenkulkutaitoja ja elämyksiä meren äärellä.  Kahdestoista Satahanka pidetään tällä kertaa Kustavin Lootholmassa 29.7. - 5.8.2013. Lähde kavereidesi kanssa rantaan ja merelle! 
 
Kaikki leiriläiset pääsevät kolmena päivänä vesille. Leirin ohjelmassa ovat Isojen alusten purjehdukset, jollailu ja uinti, merimiestaito-ohjelma, meripelastusharjoittelu, haikki sekä yhteisohjelma. Satahanka on kaikille vesi-ja meripartiolaisille tai sellaiseksi aikoville. Leirille pääsevät tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Satahanka  houkuttelee myös noin sataa ulkomaista partiolaista.  
 
Lippukunnan asiamiesten eli yhteyshenkilöiden ilmoittatuminen on alkanut ja se päättyy 15.9.2012.   Varsinainen Leiri-ilmoittautuminen alkaa lokakuussa 2012 ja päättyy tammikuussa 2013.
 
Jälki-ilmoittautuminen avataan maaliskuussa ja leirille pääseekin  ilmoittautumaan vielä huhtikuun loppuun saakka.
10:51 26.8.2012 Tekijä: Tuuli Siiskonen
Satahanka on pestiä ja huvia! Katso, mitä kaikkea Satahangan leiripestit tarjoavat. Valitse omasi ja saa aikaan hyvää mieltä ja muutosta sekä hanki työkokemusta. Tätä ne johtajat tekevät. Mitä kaikkea Satahangalla pääsisikään kokeilemaan?
Lähde siirtomiehistöihin! Siirtomiehistöpörssin kautta voi saada apuja oman lippukunnan akuuttiin miehistövajeeseen veneen saamiseksi leirille. Ja mitäpä leiri olisi ilman leirikauppaa sekä leirilehteä? Leirillä on myös vierailupäivä.
Satahanka -leiri järjestetään vuonna 2013 Kustavissa. Leiripaikka on Lootholman leirintäalue. Saaristoseikkailun koordinaatit ovat N 60°32,0‘ E 21°22,2’.
Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Satahangalla voi myös tehdä silloin kun tuntuu ja ehtii. Yönsilmä -kahvila houkuttelee johtajia. Avajaisissa, iltanuotiolla ja päättäjäisissä katsellaan parasta ohjelmaa ja lauletaan täysillä kavereiden kanssa.
Katso täältä leirin ohjelman aikataulu. Satahangan kuutena leiripäivänä on ohjelmaa purjehduksesta tukkijuoksuun. Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.

Jollailua, tukkijuoksua, haikki, vesiliukumäki ja biitsi! Meripelastus, onko se muutakin kuin kuviokelluntaa? Ja hyvällä kelillä ehtii käydä Ahvenanmaalla saakka purjehtimassa.