Ohjelma-aikataulu 29.7. - 5.8.2013

Leirin ohjelma koostuu kuudesta ohjelmapäivästä, joista yksi on koko leirin yhteinen ohjelmapäivä. Ohjelmapäivinä purjehditaan isoilla purje- ja moottorialuksilla, harjoitellaan meripelastusta, opitaan veneen huoltoon liittyviä käden taitoja ja testataan partiolaisten laivahenki.

Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.

0:37 31.8.2012 Tekijä: Tuuli Siiskonen
Satahanka XII on kansainvälinen meripartioleiri. Satahangalle ovat tervetulleita meripartiolaiset sekä muuta partiotoimintaa vesillä toteuttavat lippukunnat tai sellaisiksi aikovat.
Satahangalle odotetaan yli sataa ulkomaista vierasta. Tuo kansainvälinen partioleiri kotiisi: tule mukaan Home Hospitality -ohjelmaan.
Satahanka -leiri järjestetään vuonna 2013 Kustavissa. Leiripaikka on Lootholman leirintäalue. Saaristoseikkailun koordinaatit ovat N 60°32,0‘ E 21°22,2’.
Jollailua, tukkijuoksua, haikki, vesiliukumäki ja biitsi! Meripelastus, onko se muutakin kuin kuviokelluntaa? Ja hyvällä kelillä ehtii käydä Ahvenanmaalla saakka purjehtimassa.
Katso täältä leirin ohjelman aikataulu. Satahangan kuutena leiripäivänä on ohjelmaa purjehduksesta tukkijuoksuun. Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.

Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Satahangalla voi myös tehdä silloin kun tuntuu ja ehtii. Yönsilmä -kahvila houkuttelee johtajia. Avajaisissa, iltanuotiolla ja päättäjäisissä katsellaan parasta ohjelmaa ja lauletaan täysillä kavereiden kanssa.