Ohjelmaa maalla

Merimiestaidot 

Satahangalla vesijuttuja tehdään myös maalla! Kaksi puolikasta päivää vietetään harjoitellen erilaisia merimiestaitoja. Miten veneitä huolletaan? Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Merimiestaito-ohjelmaa on kaikille. 

Tee kun siltä tuntuu ja se aikuisviihde 

Satahangalla voi tehdä juttuja silloin kun itsestä tuntuu hyvältä. Nämä spontaanit aktiviteetit sopivat erityisesti vaeltajille ja aikuisille. Yksi näistä on aiemmilta leireiltä tuttu Yönsilmä-kahvila. Kun lapset nukkuvat, johtajat hyppivät pöydillä." Jos näin pääsee käymään, se tapahtuu varmasti Yönsilmässä, johtajaikäisten omassa viihdekeitaassa. Siellä voi hemmotella itseään mainolla purtavalla, rentoutua jutustellen kavereiden kesken tai nauttia villistä johtajaohjelmasta, josta puhutaan vielä pitkään leirin jälkeenkin. 

Avajaiset, iltanuotio ja päättäjäiset 

Satahangalla on koko leirin yhteiset avajaiset, iltanuotio ja päättäjäiset, joissa eletään täysillä Satahanka -henkeä. Koko leirin ohjelmapäivänä järjestetään myös jumalanpalvelus.

 
20:52 30.8.2012 Tekijä: Tuuli Siiskonen
Leiriläinen, venekunnanjohtaja, palvelutehtävät ja perheleiri - mikä juttu sopii minulle? Satahanka on tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.
Satahangalle odotetaan yli sataa ulkomaista vierasta. Tuo kansainvälinen partioleiri kotiisi: tule mukaan Home Hospitality -ohjelmaan.
Lähde siirtomiehistöihin! Siirtomiehistöpörssin kautta voi saada apuja oman lippukunnan akuuttiin miehistövajeeseen veneen saamiseksi leirille. Ja mitäpä leiri olisi ilman leirikauppaa sekä leirilehteä? Leirillä on myös vierailupäivä.
Katso täältä leirin ohjelman aikataulu. Satahangan kuutena leiripäivänä on ohjelmaa purjehduksesta tukkijuoksuun. Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.

Jollailua, tukkijuoksua, haikki, vesiliukumäki ja biitsi! Meripelastus, onko se muutakin kuin kuviokelluntaa? Ja hyvällä kelillä ehtii käydä Ahvenanmaalla saakka purjehtimassa.
Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Satahangalla voi myös tehdä silloin kun tuntuu ja ehtii. Yönsilmä -kahvila houkuttelee johtajia. Avajaisissa, iltanuotiolla ja päättäjäisissä katsellaan parasta ohjelmaa ja lauletaan täysillä kavereiden kanssa.