Vierailupäivä ja suunnistuskisat

Vierailupäivä

Vierailupäivä on perjantaina 2.8. Vieraat voivat saapua klo 12 jälkeen ja lähteä viimeistään klo 17.30. Henkilöautoille ei ole pysäköintimahdollisuutta Kustavissa.
 
Tämän vuoksi järjestetään yhteiskuljetus leirille ja takaisin Turusta ja Laitilasta. Yhteiskuljetukset lähtevät Turun Messukeskuksen parkkipaikalta (Messukentänkatu 9-13) ja Laitilan jäähallin pihalta (Tuunantie 1) klo 11.00 – 11.15 ja takaisin leiriltä klo 17.30 – 17.45. Yhteiskuljetus ei maksa erikseen, vaan yhteiskuljetus sisältyy vierailupäivän hintaan. 
 
Vierailumaksu on 20 euroa, sisältäen päivällisen omilla mukana tuoduilla astioilla. Alle 10-vuotiaat pääsevät vanhempien seurassa ilmaiseksi. Vierailupäivän maksu maksetaan bussissa, jalan tai polkupyörällä saapuvat maksavat leiriportilla. Varatkaa tasaraha. Yli 50 euron seteleitä ei vastaanoteta.
 
Lemmikkieläinten tuominen leirialueelle on ehdottomasti kielletty hygieniasyistä ja allergioiden takia.
 
Korvatulpat on hyvä ottaa mukaan jokaiselle, meripelastusnäytöksessä on helikopteri, joka on hyvin äänekäs.
 
Omilla veneillä saapuminen vierailupäivänä leirialueelle ei ole mahdollista, mutta matkustajien jättäminen kyydistä saadaan järjestymään. 
 
Vierailupäivän ohjelma:
12:00 VIERAILUPÄIVÄ ALKAA
13:30 Meripelastusnäytös
14:00 Suunnistuskilpailun lähtö
Vierailupäivän ohjelmaa ja tutustumista alueeseen
15:00 - 17:30 Päivällinen
17:30 VIERAILUPÄIVÄ PÄÄTTYY
 

Suomen Partiolaisten suunnistusmestaruuskilpailut 

Suomen Partiolaisten suunnistumersta-kilpailut järjestetään Satahangan vierailupäivänä perjantaina 2.8. Kustavin Lootholmassa. Kilpailuissa kilpaillaan ainoastaan yksilöittäin.

Lähtölaukaus kisoihin kajahtaa noin klo 14.00, riippuen meripelastusnäytöksestä. Kilpailun lähtö tapahtuu yhteislähtönä.

Osallistumismaksua ei peritä, vaan se sisältyy joko leiri- tai vierailupäivämaksuun. Kilpailuun tulee ilmoittautua joko vierailupäivälinkin kautta tai sitten leirillä leiritoimistossa keskiviikkoon 31.7. mennessä.

Ilmoittaudu vierailupäivään tai suunnistuskisoihin tästä linkistä. HUOM! Ilmoittautuminen vierailupäivään on päättynyt.

Ko-Gi -ilmoittautujat ilmoittautuvat saman linkin kautta.