Ota yhteyttä

Satahanka XII laivapäällystö

Satahangan tekijöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteella satahanka.info (at) partio.fi.

Leirin aikana päivystää leiritoimiston puhelinnumero 040 325 4275, johon voi soittaa jos on tärkeää asiaa leirin aikana. Puhelinnumero toimii myös rakennus- ja purkuleirin ajan. 

Leirinjohto Katja "Kike" Auvinen ja Kai Sinkkonen

Kike ja Kai tietävät kuka tietää. Ja he tietävät itsekin leiristä aivan kaiken. Heidän puoleensa voi kääntyä myös esimerkiksi, jos haluaa ottaa ison tai pienen pestin Satahangalla, mutta et tiedä mitä haluaisit tehdä tai missä tarvittaisiin lisää käsipareja. Kike on myös leirin virallinen ääni esimerkiksi mediassa. 

Ohjelma Anssi Tuovinen, Christian "Chrisse" Sandholm

Satahangan ohjelma on aika iso pala purtavaksi, tietysti koska ohjelmaa tulee olemaan paljon. Siksi Anssi ja Chrisse tekevät ohjelmaa yhdessä. Jos haluat kysyä ohjelmasta tai ottaa pestin ohjelman tekijänä, käänny Anssin tai Chrissen puoleen.  

Leirin infra Jussi "Jawa" Javanainen 

Jawa rakentaa porukkansa kanssa leirin sähkön, veden, jätehuollon ja tietoverkot sekä huolehtii satamista. Jawan porukan ansiosta leirillä on riittävästi vessapaperia, putkea ja sirkkeleitä. Tässä porukassa todella näkee oman kätensä jäljen. Ota siis Jawaan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi tavarantoimituksista tai haluat ottaa pestin leirin infrassa.

Turva Johanna Halme

Johannan porukka pitää huolta, että kaikilla leiriläisillä on turvallista niin maalla, rannassa kuin merellä ja haavaan saa laastaria ja että leirissä on leirisairaala. Ota yhteyttä Johannaan turvallisuuteen ja lääkintään liittyvissä asioissa. Turvan pestit ovat rentoja! Ne ovat myös mukava tapa kerätä oman alan työkokemusta ja sopivat hyvin myös vähän aikuisemmille partiolaisille.    

Ruoka Pertti "Pepe" Korkalo

Hyvä ruoka, parempi leiri. Ja Pepen porukka tekee parasta ruokaa. Jos sinulla on kysyttävää muonituksesta tai haluat pestiin lihapatojen äärelle, ota yhteyttä Pepeen. 

Hallinto Jenni Takala

Jenni on Satahangan veteraani. Hän oli tekemässä myös edellistä Satahankaa laivapäällystössä. Jennin vastuulla ovat tällä kertaa ilmoittautuminen, muu hallinto, kansainväliset asiat ja viestintä. Jennillä on porukassaan kansainvälisistä vieraista huolehtiva Satu Raudasoja sekä ulkoista viestintää hoitava Eveliina Leino. Jennin porukka on osa leiritoimistoa

Kansainväliset asiat Satu Raudasoja

Satu on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten meripartio-ohjaaja ja kansainvälisen Odysseus -ryhmän puheenjohtaja. Satu ja hänen ryhmänsä auttavat ulkomaisia vieraita leirille tuloon ja lähtöön liittyvissä käytännön asioissa, vievät kansainväliset vieraat mielenkiintoisiin paikkoihin ja ovat heidän tukenaan leirillä. 

Ulkoinen viestintä Eveliina Leino

Eveliina hoitaa leirin kaikkea ulkoista viestintää Satahangan viestintäryhmän kanssa. Tällä porukalla on hanskassa niin webbisivut, julisteet ja muu printtimateriaali, Facebook sekä Twitter kuin leirilehtikin. Jos lippukuntasi on lähdössä Satahangalle ja te tuotte veneen leirille, ota yhteyttä Eveliinaan ja lippukuntanne ylpeyden kuva julkaistaan Satahangan webbisivuilla. Juttuvinkit voi myös lähettää Eveliinalle. Tiedotusvälineiden edustajat voivat myös ottaa yhteyttä Eveliinaan, kun tarvitsevat haastateltavan, tietoa ja materiaalia Satahangasta.

Leirin talous Tero "Teddy" Kuusisto

Teddyn porukka pitää asiat rullaamassa: hyvin pidetty talous mahdollistaa mahtavan leirin. Ota siis Teddyyn yhteyttä talousasioissa.

Leirin järjestäjä

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
, Töölönkatu 55


FI-00250 Helsinki

 

13:26 1.9.2012 Tekijä: Tuuli Siiskonen
Satahangalle odotetaan yli sataa ulkomaista vierasta. Tuo kansainvälinen partioleiri kotiisi: tule mukaan Home Hospitality -ohjelmaan.
Leiriläinen, venekunnanjohtaja, palvelutehtävät ja perheleiri - mikä juttu sopii minulle? Satahanka on tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.
Lähde siirtomiehistöihin! Siirtomiehistöpörssin kautta voi saada apuja oman lippukunnan akuuttiin miehistövajeeseen veneen saamiseksi leirille. Ja mitäpä leiri olisi ilman leirikauppaa sekä leirilehteä? Leirillä on myös vierailupäivä.
Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Satahangalla voi myös tehdä silloin kun tuntuu ja ehtii. Yönsilmä -kahvila houkuttelee johtajia. Avajaisissa, iltanuotiolla ja päättäjäisissä katsellaan parasta ohjelmaa ja lauletaan täysillä kavereiden kanssa.
Jollailua, tukkijuoksua, haikki, vesiliukumäki ja biitsi! Meripelastus, onko se muutakin kuin kuviokelluntaa? Ja hyvällä kelillä ehtii käydä Ahvenanmaalla saakka purjehtimassa.
Katso täältä leirin ohjelman aikataulu. Satahangan kuutena leiripäivänä on ohjelmaa purjehduksesta tukkijuoksuun. Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.