Leirilehti

Satahangan leirilehti on nimeltään Loiske ja se ilmestyy leirin aikana neljä kertaa paperisena versiona, sekä sähköisenä tällä sivulla.

Loiske nro.1 http://goo.gl/DsqgoQ

Loiske nro. 2 http://goo.gl/8jheQt

Loiske nro. 3 http://goo.gl/FcW8Jj

Loiskeen artikkeleita löytyy myös leirilehden omasta blogista 

http://satahanka.wordpress.com/

12:00 30.7.2013 Tekijä: Satahankatoimitus
Leiriläinen, venekunnanjohtaja, palvelutehtävät ja perheleiri - mikä juttu sopii minulle? Satahanka on tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.
Satahanka XII on kansainvälinen meripartioleiri. Satahangalle ovat tervetulleita meripartiolaiset sekä muuta partiotoimintaa vesillä toteuttavat lippukunnat tai sellaisiksi aikovat.
Satahanka -leiri järjestetään vuonna 2013 Kustavissa. Leiripaikka on Lootholman leirintäalue. Saaristoseikkailun koordinaatit ovat N 60°32,0‘ E 21°22,2’.
Katso täältä leirin ohjelman aikataulu. Satahangan kuutena leiripäivänä on ohjelmaa purjehduksesta tukkijuoksuun. Käy katsomassa, mitä Satahangalla tehdään! Lisää kuvia ja leiri-ohjelma myös kuvagalleriassa.

Mikä on laipio? Kaivetaanko sillä maata? Satahangalla voi myös tehdä silloin kun tuntuu ja ehtii. Yönsilmä -kahvila houkuttelee johtajia. Avajaisissa, iltanuotiolla ja päättäjäisissä katsellaan parasta ohjelmaa ja lauletaan täysillä kavereiden kanssa.
Jollailua, tukkijuoksua, haikki, vesiliukumäki ja biitsi! Meripelastus, onko se muutakin kuin kuviokelluntaa? Ja hyvällä kelillä ehtii käydä Ahvenanmaalla saakka purjehtimassa.