Leiri-info

Satahanka XII on kansainvälinen meripartioleiri. Satahangalle ovat tervetulleita meripartiolaiset sekä muuta partiotoimintaa vesillä toteuttavat lippukunnat tai sellaisiksi aikovat.
Leiriläinen, venekunnanjohtaja, palvelutehtävät ja perheleiri - mikä juttu sopii minulle? Satahanka on tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille.
Lähde siirtomiehistöihin! Siirtomiehistöpörssin kautta voi saada apuja oman lippukunnan akuuttiin miehistövajeeseen veneen saamiseksi leirille. Ja mitäpä leiri olisi ilman leirikauppaa sekä leirilehteä? Leirillä on myös vierailupäivä.
Satahanka on pestiä ja huvia! Katso, mitä kaikkea Satahangan leiripestit tarjoavat. Valitse omasi ja saa aikaan hyvää mieltä ja muutosta sekä hanki työkokemusta. Tätä ne johtajat tekevät. Mitä kaikkea Satahangalla pääsisikään kokeilemaan?
Satahangalle odotetaan yli sataa ulkomaista vierasta. Tuo kansainvälinen partioleiri kotiisi: tule mukaan Home Hospitality -ohjelmaan.
Satahanka -leiri järjestetään vuonna 2013 Kustavissa. Leiripaikka on Lootholman leirintäalue. Saaristoseikkailun koordinaatit ovat N 60°32,0‘ E 21°22,2’.