Laskutus

Roihun leirimaksut laskutetaan suoraan osallistujilta. Lippukunnat voivat keskittyä liekehtimiseen täysillä, kun ei tarvitse huolehtia laskutuksesta ja sen tuomasta lisäpuuhasta!

Roihun leirimaksu on 225 euroa 24.1. mennessä ilmoittautuneille. Maksut laskutetaan Roihun puolesta suoraan ilmoittautuneilta toukokuun 2016 aikana, joten lippukunnan ei tarvitse kerätä maksuja ja maksaa niitä keskitetysti eteenpäin.

Mikäli leirimaksun lasku on kateissa, sen saa kaivettua Kuksasta tämän ohjeen avulla.

 

Mikäli lippukunta haluaa tukea omia jäseniään leirimaksussa, voi sen tehdä esimerkiksi:

1. Pienentämällä lippukunnan vuosittaista jäsenmaksua ilmoittautuneiden osalta.

2. Myöntämällä lippukunnan omia avustuksia yksittäisille osallistujilleen. 

Näiden avustussummien merkitseminen Kuksasta saatavaan lippukunnan osallistujalistaan oli mahdollista 21.2.2016 asti. Roihu vähentää nämä summat kunkin avustuksen saajan leirimaksusta ja ne laskutetaan myöhemmin SP:n toimesta lippukunnalta.

3. Myöntämällä samansuuruisen avustuksen jokaiselle osallistujalleen.

Tämä onnistuu kätevästi Kuksan leirilpk-lomakkeella. Kunkin lippukunnan Roihu-yhteyshenkilö sai lisätä koko lippukuntaansa koskevan avustussumman Kuksaan 21.2.2016 mennessä. Merkitty summa vähennetään Roihun toimesta kyseisen lippukunnan osallistujien leirimaksuista. Lippukuntien myöntämät avustukset laskutetaan tämän jälkeen heiltä SP:n toimesta. Avustussumma on lippukuntakohtainen, joten leirilippukunnan eri lippukunnilla voi olla kullakin oma summansa merkittynä Kuksaan.