Rakennus- ja purkuleiri

Haluatko ottaa Roihusta kaiken irti? Lähde rakentamaan huikeaa leirikokemusta Roihun rakennusleirille ja fiilistelemään leiriä sen loputtua purkuleirille!
Miehiä rakentelemassa
Kuva: Harri Halmejärvi

Rakennus- ja purkuleirille voi osallistua vaikka ei olisi tulossa varsinaiselle leirille. Raksalle voi hakea myös eri pestiin kuin mikä leirin aikainen pesti on: tehtävää on paljon ja kaikille löytyy varmasti sopivaa ja mielekästä tekemistä!

Rakennus- ja purkuleirille voivat ilmoittautua samoajat ja sitä vanhemmat, siis yli 15-vuotiaat. Osallistuminen rakennus- ja purkuleireille on kaikille ilmaista.

Rakennusleiri

Rakennusleiri alkaa perjantaina 15.7. klo 9.00 ja päättyy tiistaina 19.7. klo 23.59. Tiistaina 19.7. vietetään harjakaisia klo 19.00, jonka yhteydessä on päivällinen. Harjakaiset pidetään pienellä ohjelmalavalla suoran pohjoispäässä.

Rakennusleirille ilmoittautuneille ja siellä työskenteleville jaetaan rakennusleiriranneke, joka toimii tunnisteena. Rannekkeen jakaminen lopetetaan tiistaiaamupäivän aikana.

Purkuleiri

Purkuleiri alkaa torstaina 28.7. kun leiriläiset ovat poistuneet alueelta ja päättyy sunnuntaina 31.7.

Purkuleirille läsnäolevaksi ilmoittaudutaan leiritoimistossa ke 27.7. klo 9.00 alkaen. Vastaavasti jos et ole ilmoittautunut purkamaan etukäteen, ilmoittautuminen leiritoimistoon ke 27.7. klo 9.00 alkaen. Purkuleirillä ei ole erillistä ranneketta.

Lauantaina 30.7. vietetään suurta purkujuhlaa Raffun katoksella klo 20.00 alkaen! Esiintyjistä lisätietoa myöhemmin.

Leirille ja koko purkuleirille (to-su) osallistuneille maksetaan 20 euron palatus leirimaksusta. Maksu suoritetaan suoraan tilille kulukorvaushakemusta vastaan.

Ilmoittautuminen

Mikäli osallistut myös varsinaiselle leirille rakennus- ja purkuleirin välissä

Voit ilmoittautua purkuleirille muokkaamalla leiri-ilmoittautumisesi osallistumistietoja Kuksassa 27.7. mennessä. Ruokatilaukset ja muut purkuun liittyvät suunnitelmat tehdään tähän päivään mennessä annettujen tietojen perusteella. Mikäli haluat siis varmistaa, että sinulle löytyy ruokaa ja nukkumapaikka purkuleiriltä, ilmoittautuminen on erittäin suositeltavaa kyseiseen päivään mennessä! Tässä vaiheessa ilmoittautuneille ei kuitenkaan enää valitettavasti voida taata erityisruokavalioihin soveltuvaa ruokaa.

Purulle pystyi ilmoittautumaan alustavasti jo leiri-ilmoittautumisen yhteydessä: mikäli osallistumispäiviisi on tullut muutoksia, käythän päivittämässä tiedot ilmoittautumiseesi niin pian kuin mahdollista!

Ohjeet ilmoittautumisen muokkaamiseen löydät täältä.


Mikäli osallistut vain purkuleirille

Jos et ole ilmoittautunut etukäteen, voit ilmoittautua alueelle saapuessasi leiritoimistoon. Tässä vaiheessa ilmoittautuneille ei kuitenkaan enää valitettavasti voida taata erityisruokavalioihin soveltuvaa ruokaa. Purkuleirille ei ole erillistä ranneketta.

Mikäli olet jo ilmoittautunut purulle leiri-ilmoittautumisen yhteydessä, pääset muokkaamaan osallistumistietojasi näiden ohjeiden avulla.

Saapuminen

Ohjeet raksalle ja purulle saapumisesta löytyvät täällä! Ajoneuvoihin liittyvä ohjeistus täällä.

Aikataulut ja muut käytännön asiat

Lisätietoa päiväaikatauluista, työturvallisuudesta ja muista käytännön asioista täällä. Tutustuthan sivuun huolellisesti ennen raksalle saapumista!

Purkuohje

Leirin purkuohje täällä.


Tervetuloa nauttimaan Roihu-fiiliksestä ja tekemään leiristä toimiva kokonaisuus!