Yllätysesiintyjä partiolaisten suurleirillä: Sanni villitsi keskellä metsää!

Sanni veti yllätyskeikan keskellä Evon metsää. 2080-luvulla raikasi, kun Roihu-leirin monituhatpäinen yleisö lauloi mukana ja heilutti partiohuivejaan ilmassa.

Reilun viikon käynnissä ollut Suomen Partiolaisten jättikokoinen Roihu-leiri huipentui tänään yhteisiin päättäjäisiin. Illan pääesiintyjä pidettiin tiukasti salassa aivan viime hetkeen asti. Yleisön riemu repesi, kun lavan otti haltuun yksi Suomen tämän hetken suosituimmista naisartisteista – Sanni. 

"Te ootte uskomattomin yleisö ikinä", Sanni hehkutti yleisön pyörittäessä partiohuivejaan villisti ilmassa. 

Mukaansa temmanneen keikan aikana kuultiin muun muassa Vahinko, Dementia ja 2080-luvulla. Kaiken ikäiset lauloivat mukana ja yleisön heittäytyminen sai Sannin suorastaan häkeltymään. 

"Halusimme löytää ajankohtaisen, innostavan ja osallistujia kiinnostavan esiintyjän huipentamaan yhteiset ohjelmat Roihulla", sanoi Roihun yhteisohjelmapäällikko Jussi-Pekka "JP" Tuononen. 

Myös leirinjohtaja Heikki Otsolampi tunnelmoi Roihun viimeistä iltaa. 

"Roihu on osoittanut jälleen sen, että suuressa joukossa on voimaa, kun vain puhallamme kaikki yhteen hiileen. Olen ollut todella etuoikeutettu saadessani tehdä tällaista projektia näin osaavan vapaaehtoisjoukon kanssa", kertoi liikuttunut Otsolampi. 

Kuvia päättäjäisistä