Roihu-yhteyshenkilöt

Roihu-yhteyshenkilö on lippukunnan valitsema luottotyyppi, joka vastaa yhdessä muun johtajiston kanssa siitä, että Roihu-tietous kulkee eteenpäin lippukuntalaisille ja että jäsenet lähtevät innokkaina mukaan Roihu-vuoden huumaan ja itse leirille.

Yhteyshenkilön tärkeimmät tehtävät:

  • Yhteyshenkilölle lähetetään Roihu-materiaali ja tiedotteet. Yhteyshenkilö jakaa vastaanottamansa tiedot lippukunnassa ja varmistaa, että tieto tavoittaa oikeat henkilöt.
  • Roihu-yhteyshenkilö seuraa aktiivisesti leirin markkinointia ja innostaa lippukuntaa mukaan yhteiseen tekemiseen: Roihua tehdään koko partiovuosi 2016.
  • Kun leirille ilmoittaudutaan, Roihu-yhteyshenkilö varmistaa, että lippukunnasta leirille osallistujat ovat ilmoittautuneet määräpäivään mennessä.

Yhteyshenkilöt saavat sähköpostiinsa kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerrataan ja tiedotetaan Roihun puolesta tärkeitä, ajankohtaisia asioita. Ilmestyneet uutiskirjeet ja vanhemmat Roihu-postit löydät nyt täältä!

Mikäli et ole saanut uutiskirjettä, tarkista ensin roskapostilaatikkosi, ja jos sieltäkään ei löydy, tarkista, että sähköpostiosoitteesi on merkitty oikein Kuksaan. Mikäli tämäkin on kunnossa, kerro pulmastasi Roihun projektitoimistolle – info@roihu2016.fi – niin tutkitaan, missä on vika.

Näin ilmoitat Roihu-yhteyshenkilön Kuksaan

Roihu-yhteyshenkilö on yksi Kuksassa tarjolla olevista pesteistä. Pesti tulee merkitä yhteyshenkilölle alkamaan välittömästi (eli merkitse kuluva päivä). Päättymispäivän voi joko jättää tyhjäksi tai laittaa päättymään 31.12.2016. Lippukunnissa pestin voi henkilölle merkitä joko jäsenrekisterinhoitaja tai sihteeri. Jäsenrekisteri Kuksa löytyy osoitteesta kuksa.partio.fi ja ohjeet Kuksan käyttöön SP:n sivuilta.

Liity sinäkin Roihu-yhteyshenkilöiden omaan Facebook-ryhmään klikkaamalla tästä!