Lippukunnille

Vuosi 2016 on partiossa täynnä Roihua! Kipinät, suurleiri ja Hiillokset täyttävät ensi vuoden mahtavalla tekemisellä. Lähdettehän mukaan!

Roihun huipentumana on suurleiri Evolla 20.–28.7.2016. Ennen leiriä ja leirin jälkeen lippukunnille tarjottiin viikkotoiminnan avuksi Kipinä- ja Hiillos-aktiviteetteja, joihin myös sudenpennut ja seikkailijat pääsivät osallistumaan.

Leirillä on ohjelmaa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaikäkausille. Lippukunnat voivat itse määritellä ketkä ovat sopivan ikäisiä osallistumaan Roihu-leirin tarpojaohjelmaan näppärät seikkailijoista siirtyvät, vai jo vähintään vuoden tarpojina huhkineet.

Lisää leirin ohjelmasta voit lukea täältä.

Markkinointi

Olemme tuottaneet iloksenne runsaasti Roihu-aiheista markkinointimateriaalia niin hypen levittämiseen kuin tiedon välittämiseen esim. diaesityksillä. Tsekkaa tarjonta täältä.

Herääkö kysymyksiä?

Lisätietoa pesteistä löytyy täältä. Tsekkaa myös Roihun Usein Kysytyt Kysymykset -osio!

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi nettisivuilta, kysy meiltä Ask.fm:ssä nimellä tai ilman, vastaamme varmasti jokaiselle! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, puhelimitse tai palautelomakkeella – yhteystiedot löydät täältä.