Roihuradio

Roihulla on oma radio! Kuuntele lähetyksiä FM-taajuuksilla tai netistä: ohjelmaa on aamusta iltaan

Roihun oma radio Roihuradio viihdyttää kuulijoitaan taajuudella 107,9 MHz. Viritä siis oma matkaradiosi oikealle taajuudelle tai kuuntele liekehtiviä lähetyksiä nettiradiosta!

Radiossa on lähetyksiä päivittäin klo 9-17. Lisäksi erikoislähetykset lähetetään lauantai-iltana 23.7. sekä taiteiden yönä tiistai-iltana 26.7.

Roihuradion Facebook-tapahtuma täällä.

Aamukahvit klo 9-12Alli ja Camilla

Ilmianna kaverisi tai itsesi mukaan ensitreffeille radioon tai ilmoita tuntemasi partiopari mukaan lemmenvarttiin. Tule mukaan kuulemaan kansainvälisten osallistujien kuulumisia ja haastatteluja partiopolitiikan polttavimmista puheenaiheista. Päivittäin kuulet myös uuden osan jatkotarinasta!

Aamukahveilla kanssasi ovat Alli ja Camilla.

Päiväntasaaja klo 12-15Emma ja Immu

Minkä biisin haluat omistaa alaleirisi muonittajille? Tai sille vesilaaksossa tapaamallesi turkulaiselle? Päiväntasaaja lähettää terveiset perille! Roihuradion Päiväntasaaja valvoo leirin tapahtumia, raportoi viime yön jäynistä ja kertoo johtajakahvilan kuumimmat juorut. Päiväntasaajassa saat myös kuulla leiripesteistä, joita et tiennyt olevan olemassakaan.

Varje dag kl 13:15 bjuder vi på 10 minuter av radioaktiv Mellanmål - ratta in Roihuradio!

Päiväntasaajaa luotsaavat Emma ja Immu.

Ihan pihalla klo 15-17Pyry ja Aleksi

Iltapäivän lähetyksessä ollaan lähellä luontoa ja saadaan suut makeaksi! Päivittäisiä aiheita ovat muun muassa retket, retkikohteet ja retkeilyvarusteet. Lähetyksessä pääset myös tutustumaan leirialueen kahviloihin ja niiden herkkuihin.

Mikäli jatkotarina jäi Aamukahveilla kuulematta, kuulet sen myös iltapäivän lähetyksessä.

Kanssasi ihan pihalla ovat Pyry ja Aleksi.


Jokaisessa lähetyksessä on lisäksi kilpailuja, joissa voi voittaa loistavia palkintoja!  Roihuradion löydät somesta #roihuradio

Yhteystiedot

Kehitysideoita, biisitoiveita ja yleistä palautetta voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen roihuradio@gmail.com!

Roihuradion logo

Yhteistyössä

Roihuradion kanssa yhteistyössä Digita, Radio Nova ja KISS.
 

Radio Novan logo

Radio Cityn logo

Iskelmän logo

KISS logo