Akkreditointi ja saapuminen

Tervetuloa Roihulle! Mahtavaa, että olet tulet vierailemaan suurleirillämme. Tältä sivulta löydät ohjeet leirialueelle saapumiseen.

Median edustajien rekisteröityminen Roihulle tapahtuu viestinnän teltalla leirialueella. Auton voi pysäköidä Evokeskuksen (Saarelantie 1, 16970 Hämeenlinna) parkkipaikalle. 

Ilmoittauduthan saapuessasi Evokeskukselle, niin saat tarkemmat ohjeet leirille siirtymiseen. Leirialueelle saapuessasi saat pressipassin leirissä liikkumista varten.

Evokeskuksesta on leirialueelle matkaa noin 1,5 kilometriä. Siirtyminen leirialueelle tapahtuu joko maksuttomalla yhteiskuljetuksella, kävellen tai erikseen tilatulla kuljetuksella. Yhteiskuljetus lähtee Evokeskukselta päivittäin kerran tunnissa aina puoleleta, eli esimerkiksi 09.30, 10.30, 11.30 jne. Viimeinen bussi parkkipaikalta lähtee klo 21.30. Bussi pysähtyy leirillä leiriportilla ja pelastus- ja logistiikkakeskuksella.

Takaisin Evokeskukselle kuljetus lähtee leirin pelastus- ja logistiikkakeskukselta joka tunti tasalta ja heti perään pysähtyy leiriportilla, josta voi myös hypätä kyytiin. Viimeinen kuljetus leiriltä parkkipaikalle lähtee klo 21.

Leirialueen kartalta voi tarkistaa tärkeät sijainnit jo etukäteen.
 
Mikäli sinulla on tarve päästä suoraan leirialueelle esimerkiksi televisiokameroiden tai liikuntarajoitteen vuoksi, tulee ajolupaa tähän hakea mediayhteyshenkilöltä erikseen ennen leirialueelle saapumista. Luvan hakeminen on välttämätöntä, sillä leirialueella on hyvin rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Saapuessasi muuten kuin autolla, tulee kuljetuksesta sovittava erikseen yhteyshenkilösi kanssa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, otathan yhteyttä Roihun PR-päällikköön, Loviisa Läärään.

Lämpimästi tervetuloa Roihulle!