Kohta se alkaa!

Leirin alkuun on aikaa enää muutama päivä - kurkkaa tästä vinkit, miten valmistautua Roihulle!

Roihulle on valmistauduttu jo koko alkuvuosi, mutta nyt on valmisteluissa loppukirin paikka. Onko jotain olennaista jäänyt huomioimatta? Katsothan seuraavista itseäsi koskevat asiat kuntoon.

Kyytipörssi

Oletko vielä vailla kyytiä leirille tai leiriltä pois? Kurkkaa Roihun Kyytipörssistä tarjolla olevat kimppakyydit.

Varusteiden nimikointi

Meitä on leirillä noin 17 000 - jos tavarasi häviää, nimikointi auttaa merkittävästi tavaran takaisin löytämistä. Nimikointiin on hyvä sisällyttää tiedot myös alaleiristä ja leirilippukunnasta.

Leiriarki-osio

Jos joku leiriarkeen liittyvä asia mietityttää, niin hyödyllistä tietoa löytyy näiden nettisivujen Leiriarki-osiosta. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi pakkauslistoihin, ruokailuihin sekä leirin pelisääntöihin liittyen.

Leirille saapuminen

Hyödyllistä tietoa leirille saapumisesta on koottu Kuljetukset-sivulle.

Turvallisesti yhdessä -koulutus

Olethan muistanut suorittaa Turvallisesti Yhdessä -verkkokurssin? Jokaisen Roihulle osallistuvan yli 18-vuotiaan ja yli 15-vuotiaan ryhmän vetäjän tulee suorittaa tämä kurssi ennen Roihulle tuloa. Jos kurssi on vielä suorittamatta, käythän tekemässä sen samantien osoitteessa moodle.partio.fi.

Leirin ohjelma

Leirin ohjelma -osiossa voit käydä tutustumassa leirillä järjestettävään ohjelmaan. Roihulla järjestetään sekä ikäkausien omaa ohjelmaa että koko leirin yhteistä ohjelmaa. Lisätietoa ohjelmista löydätkin oheisen linkin takaa.

Ohjelmiin voi myös valmistautua opettelemalla leiribiisin sekä oman alaleirin huudon ulkoa. Yhteisissä ohjelmissa nähtävien tapahtumien taustalla on jo keväällä alkanut Roihun tarina.

Kännykät leirillä

Mietitkö kännykän käyttöä leirillä? Kännykkää voi ladata leirin aikana PowerBankin kautta ja leirillä on tarjolla WiFi-verkko. Kännykkään kannattaa ladata jo ennen leiriä RoihuApp sekä 112 Suomi -sovellus. Kaikista näistä löytyy lisätietoa täältä. Huomaathan kuitenkin, että partiovakuutus ei korvaa leirillä rikkoutunutta puhelinta eikä puhelimen käyttöä vaadita leirin ohjelmassa.