Tekijöille

Roihua on ollut tekemässä jo noin 1000 vapaaehtoista ennen leiriä, ja leirin aikana määrä kohoaa pilviin! Tsekkaa täältä, mitä tekijöiden olisi hyvä tietää leiristä ja sen tekemisestä.

Tähän osioon on koottu tekijöiden kannalta tärkeää tietoa Roihusta. Lisää tietoa löytyy vasemmalta alavalikosta. Muistathan myös tutustua osallistujien ja lippukuntien osioihin, sillä mehän olemme kaikki myös osallistujia ja asumme leirilippukunnissa!

Roihulla tekijöitä ovat kaikki, jotka ovat osa- tai kokoaikaisessa pestissä, eli kaikki samoajista aikuisiin. Kaikille tekijöille jaetaan leirillä Roihun tekijän opas Valkea, joka pitää sisällään tiivistetyt perustiedot tekijöitä varten.

Muistathan, että Roihulla hankittua osaamista voi hyödyntää myös opinnoissa! Lue lisää täältä.

Ruokailut

Jokaisella alaleirillä on oma keittiönsä ja jokaisella leirilippukunnalla on joka päivä oma ruokailuaika, jolloin syömään mennään. Tekijät ruokailevat aina omassa alaleirissä yhdessä oman lippukuntansa kanssa pestistä riippumatta.

Lisätietoa ruokailuista täällä.

Leirin pelisäännöt

Tutustu ohjeistuksiin mm. onnettomuustilanteissa toimimisesta, säännöistä ja paloturvallisuudesta täällä.

Roihun pelastussuunnitelma

Pelastusviranomainen on hyväksynyt leirin pelastussuunnitelman ja näin myöntänyt omalta osaltaan luvan leirin järjestämiselle. Kaikkien tekijöiden tulee ainakin silmäillä pelastussuunnitelma läpi. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomioita ohjeeseen hätänumeroon soittamisesta sekä toimintaohjeisiin onnettomuustilanteissa.

Kysymyksiin vastaa leiripalomestari Aleksi Mertsalmi, aleksi.mertsalmi@roihu2016.fi.

Pelastussuunnitelman voit lukea ja ladata täältä.

Tekijävaatteet

Roihun tekijävaatteita voit tilata täältä. Tilaaminen vaatii kirjautumisen, tunnukset löytyvät Askista.