Virvatuli etsii asiantuntijoita!

Roihun Safari-virvatulelle etsitään vierailevia kiertotalouden, kestävän kulutuksen ja tulevaisuuden liikenteen eksperttejä!

Onko sinulla osaamista kiertotalouden, kestävän kulutuksen tai tulevaisuuden liikenteen saralta? Tule tunnin keikalle kertomaan siitä nuorille!

Ajatushautomo Demos Helsinki ja Suomen Partiolaiset järjestävät yhteistyössä ohjelmaa Roihun samoajille. Safari-Virvatulessa 15–17-vuotiaat partiolaiset pääsevät ratkomaan kumppaneidemme kiperiä ongelmia. Nyt etsimme leirin aikuisista ja vaeltajista asiantuntijoita kertomaan safarilaisille seuraavista teemoista:

  • kiertotalous (energia, ruoka, vesi)
  • kestävä kulutus
  • kestävät elämäntavat
  • joukkoliikenne
  • bussilla matkustaminen
  • palvelumuotoilu
  • tulevaisuuden liikkuminen

Jos esimerkiksi työskentelet tai opiskelet jonkin aiheen parissa ja pääsisit kertomaan siitä safarilaisille ekan leiriviikon torstaina tai perjantaina, jätä tietosi tällä lomakkeella.

Ytimekkäät puheenvuorot toimivat alustuksena ongelmanratkaisutyöpajoille, jotka toteutetaan yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä Partion ja Demoksen yhteisten kumppaneiden – VTT:n, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen ja Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin – kanssa.

Safari on yksi samoajaohjelman monista Virvatulista. Virvatulet vievät samoajat mitä erilaisimpien teemojen ääreen noin vuorokauden mittaiselle retkelle leirialueen ulkopuolelle. Safari-Virvatuli järjestetään Evo-keskuksella aivan leirialueen kupeessa. Syntyneet ratkaisut esitellään leirissä lauantaina.

Lue lisää kumppaneistamme

Demos Helsinki & Safari

VTT

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti
 

Nuoria seminaarissa
Kuva: Demos Helsinki