Ko-Gi tapaaminen

Oletko suorittanut Kolmiapila-, Gilwell- tai Kolmiapila-Gilwell-kurssin? Tervetuloa Roihun Ko-Gi-tapaamiseen!

Roihulla järjestetään kansainvälinen Ko-Gi-tapaaminen lauantaina 23.7. klo 13.00-17.00. Paikkana on yökahvila Minä-laakson vieressä.

Kaikki kurssin käyneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vuosimalliin tai muuhun yksityiskohtaan katsomatta!

Ohjelma

Ohjelmassa on mm. Partiojohtajan tulevaisuuden haasteet – johtajuus ja johtaminen liikkeen suunnassa sekä tunnusten jakoa. Lisäksi aikaa on runsaasti tapaamisiin vartioiden, kurssien ja ystävien sekä tuttujen kesken.

Tilaisuus on maksuton. Ko-Gi-tapaamisen ja päivän aikana on mahdollisuus omakustanteisesti nauttia leirikahviloiden tarjoamista antimista, joten otathan mukaasi omat ruokailuvälineet!

Ilmoittautuminen

Allaoleva ohjeistus ei koske jo leirissä olevaa lintukansaa! Päiväleiriläisten ei myöskään tarvitse lunastaa sukkulabussilippua eikä ilmoittautua Kuksaan, sillä ohjeet pysäköintiin ja saapumiseen liittyen on toimitettu jo päiväleiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimi näin:

1. Ilmoittaudu Kuksaan täällä

2. Osta itsellesi sukkulabussilippu, joka maksaa 10 euroa (+toimituskulut). Liput ostetaan Ticketmasterin kautta täältä

Saapuminen

Kuljetus leiriin lähtee parkkipaikalta 1 kello 10.00 alkaen. Viimeinen kuljetus takaisin parkkipaikalle lähtee leiristä kello 20.00.

Ajo-ohjeet parkkipaikalle P1 löytyvät täältä. Mikäli tulet henkilöautolla, kannattaa suosia kimppakyytejä! Roihun kyytipörssi täällä.