Turvallisesti yhdessä -koulutus

Olethan muistanut suorittaa Turvallisesti Yhdessä –verkkokurssin?

Jokaisen Roihulle osallistuvan yli 18-vuotiaan ja yli 15-vuotiaan ryhmän vetäjän tulee suorittaa tämä kurssi ennen Roihua. Suoritusta ei kannata jättää viime tippaan! Käytä siis hetki ajastasi jo nyt ja tsekkaa lisätiedot kurssista täältä.

Koulutuksen tarkoituksena on lisätä partiolaisten keskuudessa osaamista, joka edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä partiossa että sen ulkopuolella. Partiossakin tulee aika-ajoin eteen erilaisia tilanteita, joissa lasten oikeudet eivät toteudu tai ilmenee, että joku lapsi tai nuori on tullut kiusatuksi tai kaltoinkohdelluksi. Esimerkiksi näitä tilanteita varten Turvallisesti Yhdessä -koulutus antaa valmiuksia ja toimintaohjeita.

Jokaisen Turvallisesti Yhdessä -koulutuksen suorittaneen kannattaa tallentaa ja tulostaa oma koulutustodistus! Partiolaiset kirjautuvat kurssille täällä.

Koulutus on suoritettavissa suomeksi ja ruotsiksi. Suomen Partiolaisten jäsenet kirjautuvat koulutukseen PartioID:llä.

Tutustujat

Jipii, Turvallisesti Yhdessä -koulutus on nyt saatu Moodleen myös tutustujille! Kurssi löytyy täältä. Ei-partiolaisia tutustujia kannattaa muistuttaa siitä, että kurssi on tehty partiolaisille; sanastossa voi siis olla vielä heille tuntemattomia partiosanoja.

KV

Ulkomaalaiset vieraamme saavat oman erillisen perehdytyksen suomalaiseen kulttuuriin ja leirisääntöihin. Turvallisesti Yhdessä –verkkokurssi on tarkoitettu vain suomalaisille ja pysyväisluontoisesti Suomessa asuville leiriläisille.

KV-osallistujat löytävät oman materiaalinsa täältä.

Kuva: Harri Halmejärvi