Saapuminen omalla autolla

Mikäli et pysty osallistumaan yhteiskuljetuksiin, on leirille saapuminen omalla autollakin mahdollista. Suosittelemme lämpimästi kimppakyytejä!

Suositeltavin tapa saapua leirille ja poistua sieltä on yhteiskuljetusten mukana. Näin kyydit onnistuvat sujuvimmin, ja kyyti kulkee suoraan leirialueelle. Jos tämä ei kuitenkaan mitenkään ole mahdollista, on leiriläinen mahdollista tuoda ja noutaa. Tuonti- ja noutopaikkana toimii leirialueen lähistöllä sijaitseva Rahtijärventie, jonne savutaan etelästä Opistontien kautta.

Leiriläisten autoille ja muille moottoriajoneuvoille on varattu leirin ajaksi kaksi pysäköintialuetta, tekijäparkkia, noin 5 kilometrin päässä leirialueelta. Parkkipaikkojen, Evokeskuksen ja leirialueen välillä kulkee ilmainen sukkulakuljetus.

Leirin aikana (tiistai-iltapäivästä 19.7.–torstai-iltaan 28.7.):

  • leiriporteista ei saa ajaa sisään
  • leirialueella ajavat vain leirin ylläpidon kannalta välttämättömät autot, joille on myönnetty etukäteen haettu ajolupa (ruoka, vesi...)
  • saapujan/tavaraa saa jättää Rahtijärventielle. Autoa ei saa jättää siihen hetkeksikään. Tuoja ajaa alakautta sisään Rahtijärventietä, jättää ihmisen/tavarat tien reunaan ja jatkaa välittömästi ylös ja vasemmalle Arabiantietä pois
  • myös sukkulat ja muut bussit pysähtyvät Rahtijärventien varteen leirin ajan
  • saapumis-, erikois- ja lähtöpäivänä (ke 20.7, su 24.7 ja to 28.7) ei omalla autolla voi lähestyä leirialuetta, eikä silloin tuominen tai hakeminen omalla autolla ole mahdollista. Koko alue Padasjoentieltä itään on näinä päivinä varattu massiiviselle bussiliikenteelle

Rakennus- ja purkuleiriä koskeva ajoneuvo-ohjeistus täällä.

Kyytipörssi

Jos et pääse leirille yhteiskuljetuksella etkä myöskään omalla autolla, loistava keino olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan on Roihun kyytipörssi! Sen kautta samalta alueelta kyytiä vailla olevat sekä sitä tarjoavat löytävät toisensa. Kimppakyyti on myös ekologinen vaihtoehto!

Parkkipaikat

Parkkipaikat aukeavat perjantaina 15.7 ja sulkeutuvat sunnuntaina 31.7. Rakennusleirin (19.7. kello 21.00 asti) ja purkuleirin aikana (28.7 klo 18 alkaen) leirialueelle on mahdollisuus ajaa myös omalla autolla, mutta auto on tämän jälkeen vietävä annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti parkkipaikalle. Leirin aikana (19.7. kello 21.00 – 28.7. kello 18.00) leirialueelle ei pääse omalla autolla.

Huom! Tekijäparkki 2 ei ole käytössä enää saapuville autoille, eikä sieltä ole kuljetusta leiriin. Jos haluat päästä siellä sijaitsevalle autollesi, on Tekijäparkki 1:sta noin 300 metrin kävelymatka. Uusin tekijäparkkipaikka on Tekijäparkki 3, joka sijaitsee aivan Tekijäparkki 1:n vieressä.

Toivomme, että kaikki siirtäisivät autonsa torstaina 28.7. klo 18 jälkeen pois hiekkakuopalta Iso-Evolle muihin tekijäparkkeihin.


Tekijäparkki 1

Iso-Evonraitti 3, 16960 Hämeenlinna

61° 10.713’ N, 25° 2.651’ E


Tekijäparkki 2 - TÄYNNÄ, SUKKULABUSSI EI PYSÄHDY EIKÄ OTA KYYTILÄISIÄ TÄÄLTÄ

Mäkikulmantie 39, 16960 Hämeenlinna

61° 10.919’ N, 25° 2.427’ E

 

Tekijäparkki 3

Sijainti Padasjoentien varressa, Tekijäparkki 1:stä vastapäätä.

Sukkulakuljetuksen aikataulut

Sukkulakuljetuksen liikennöinti alkaa perjantaina 15.7. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 31.7. klo 13.00 (viimeisen leiristä lähtevän sukkulakuljetuksen lähtöaika). Sukkulabussiin ei tarvitse varata paikkoja etukäteen.

Sukkulabussi kulkee tekijäparkin ja leirin välillä kulkee klo 9-21 kerran tunnissa. Lähtö leirin portilla sijaitsevalta pysäkiltä tasatunnein, lähtö tekijäparkista 20min yli tasatunnin.

Päättäjäisten takia keskiviikkona 27.7. sukkulakuljetus lähtee poikkeuksellisesti vielä klo 22.00.

Torstaina 28.7. sukkulabussi kulkee normaalisti eli tasatunnein logistiikalta klo 21 asti. Ne kulkevat kaikki hiekkakuopan kautta (siellä on jonkin verran tekijöiden autoja parkissa), koska Arabiantien liikenne on yksisuuntainen sinne päin. Bussien reitti on siis logistiikkakeskus - Arabiantie (matkalla on hiekkamonttu) - Padasjoentie (VT53) - tekijäparkit 1 ja 2 - Padasjoentie - Opistontie - Evokeskus - Rahtijärventie - leiriportti - logistiikkakeskus.

Purkuleirin ajan sukkulabussi kulkee normaaliaikataulun mukaan.