Leirivarusteet kuntoon

Alkukesästä on hyvä hetki tarkistaa, että leirivarusteet ovat kunnossa!

Jotta kaikki varusteet tulee hankittua ajoissa, kannattaa leirille pakkaaminen aloittaa hyvissä ajoin. Leirin varusteluettelon löydät kotiin postitetusta 2. leirikirjeestä.

Mikäli haluat Roihun aikana mahdollisesti katoavan tavarasi löytävän takaisin luoksesi, muistathan merkitä sen hyvin. Leirin löytötavaratiimi toimittaa mielellään eksyneen esineen omistajalleen, jo ehkä ennen kuin huomaat kaivatakaan sitä!

Tee hyvää ostamalla silkkimakuupussi

Soundly Sleeping Dragon -silkkimakuupussit ovat vietnamilaisten, Hanoissa asuvien Tan Minhin yksinhuoltajanaisten tuotanto-osuuskunnan ompelemia. Naiset ovat hankkineet elantonsa maanviljelyllä. Viljelysmaat ovat jäämässä laajenevan lentokentän ja teollisuusalueiden alle ja uuden toimeentulolähteen löytäminen on välttämätöntä. Ympäristö ja kehitys ry on myöntänyt naisille mikrolainoja ja auttanut naisia perustamaan osuuskunnan, joka kouluttaa naisia ompelemaan ja vastaamaan koko tuotannosta.

Ympäristö ja Kehitys ry organisoi makuupussien myynnin Suomessa ja tarjoaa Roihun leiriläisille makuupussin sisäpussiksi tarkoitetut silkkimakuupussit alennettuun 37 euron hintaan (normaalihinta 42 euroa, hinnat sisältävät postimaksun).

Silkkimakuupussin voit tilata suoraan verkkokaupassa osoitteessa silkkimakuupussi.fi. Kirjoita kampanjaruutuun ”Roihu”, jolloin saat makuupussin partiolaisille sovittuun erikoishintaan. Maksa tilauksesi ja saat pussin suoraan kotiisi.

Lisätietoja makuupusseista ja tarjouksesta löydät täältä!

Leirivarusteet netistä

Scandiavian Outdoor Store on yksi Roihun pääyhteistyökumppaneista. Osoitteessa leirikauppa.sos.fi toimii Roihun osallistujille rakennettu verkkokauppa, josta löydät kaikki leirituotteet kätevästi yhdestä paikasta. Partiolaiset saavat Leirikaupan tuotteista 10 % alennuksen (poislukien partiotuotteet).

 

Hauskoja pakkaamishetkiä!

Leiriläiset siirtymässä busseilta alaleireihin
Kuva: Seppo Ranta-aho