Vierailupäivän lippukauppa on auki!

Roihun vierailupäivän liput ovat nyt myynnissä – olethan ostanut jo omasi?

Väkimäärä Roihun leirialueella kasvaa entisestään sunnuntaina 24.7., jolloin koittaa Roihun vierailupäivä. Leirille odotetaan jopa 10 000 vierailijaa klo 9–19 välisenä aikana!

Liput vierailupäivään ovat myynnissä 23.5. alkaen. Lipunmyyntiä hoitaa Ticketmaster ja lipun pääsee ostamaan täältä. Vierailuaikoja leirillä on porrastettu viiteen aaltoon, joten jos on erityisiä toiveita vierailuajankohdan suhteen, kannattaa oma lippu hankkia hyvissä ajoin.

Lipun hinta on 20 euroa/kpl. Huomaathan, että alle 8-vuotiaiden lasten lippu on ilmainen, mutta pitää silti varata. Kulkuneuvon pysäköinti valvotulla alueella maksaa 30 euroa, pysäköinti maksetaan lipun ostamisen yhteydessä. Lippujen hintaan lisätään palvelumaksu (1,50/2,50 euroa). Huom! Ticketmaster veloittaa käsittelymaksun jokaisesta lipusta, myös alle 8-vuotiaiden muuten ilmaisista lipuista.

Vierailupäivän lippuja myydään vain ennakkoon 10.7. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Leiriportilta tai pysäköintialueelta ei lippujen ostaminen valitettavasti enää ole mahdollista.

Hinta sisältää leirikokemuksen lisäksi sukkulakuljetuksen joko Hämeenlinnan asemalta tai parkkipaikalta leirialueelle ja takaisin sekä eväspaketin ja pienen leirimuiston.

Lue lisää vierailupäivästä täältä.

 

Kuva: Harri Halmejärvi