Luotsikurssi Roihulla

Leirin aikana järjestetään massiivinen luotsikurssi neljään kertaan.

Jos toimit leirillä tai kotilippukunnassasi luotsina tai muuten kolmen vanhimman ikäkauden kanssa, etkä ole vielä ollut koulutuksessa, tämä on ainutkertainen tilaisuus juuri sinulle. Onhan pohjakoulutuksenasi partiojohtajan peruskurssi, tai omaat muuten vastaavat tiedot?

Luotsikoulutuksesta saat eväitä, tietoja ja taitoja tarpojien, samoajien tai vaeltajien luotsina toimimiseen. Tarjolla on valoa luotsin pimeisiin hetkiin ja asiaa - ei vain majakoista, varustepaketeista ja vaelluskartoista - vaan etenkin siitä, kuinka luotsi luovii tehtävässään tukiessaan vartionjohtajia kolmessa vanhimmassa ikäkaudessa.

Kurssi koostuu kolmesta n. 2 tunnin mittaisesta koulutussessiosta pääkahvilan koulutustilassa ja leirin aikaisesta käytännön ohjaamisesta ja keskusteluista kylien luotsivalmentajien ja muiden luotsien kanssa. Kurssisessioita järjestetään aamu- ja iltapäivisin, silloin kun ohjelmalaaksot ovat toiminnassa.

Ilmaise alustava kiinnostuksesi osallistua luotsikurssille kirjautumalla kurssille Partiomoodlessa. Käyttäjätunnuksena toimii oma PartioID:si ja salasanasi. Varsinainen ilmoittautuminen koulutussessioihin tapahtuu vasta leirillä sitten, kun tiedät mitkä ajankohdat sopivat muuhun leiriohjelmaasi.

Näin se tehdään:

  • Mene osoitteeseen http://moodle.partio.fi
  • Valitse kirjautumistapasi. Jos et tiedä kumpi sinun tulisi valita, valitse PartioID

  • ”Luotsikurssi ROIHU 2016” löytyy kurssinjohtajajan käyttäjäoikeusteknisten syiden vuoksi: Moodle -> Kurssit -> Partiopiirit ja FiSSc -> Pääkaupunkiseudun Partiolaiset -sivulta, mutta kurssi on avoin kaikille leirin aikuisille

  • Valitse sisääkirjautumista varten kurssiavain ikäkauden mukaan:

    • tarpojaluotsit: "taluROIHU16"

    • samoajaluotsit: "saluROIHU16"

    • vaeltajaluotsit: "valuROIHU16"

Vastaa moodlessa myös ennakkotietokyselyyn, jotta tiedämme oletko kiinnostunut osallistumaan tarpoja-, samoaja- vai vaeltajaohjelmamoduuliin ja jotta voimme räätälöidä koulutuksen muutoinkin vastaamaan tietojasi ja toiveitasi.