Tuu mukaan tekemään Roihusta toimiva ja viihtyisä kokonaisuus!

Roihu ei toteudu ilman rakennus- ja purkuleiriä. Tule mukaan varmistamaan leiriläisille timanttinen elämys sekä nauttimaan Roihu-fiiliksestä jo ennen leiriä ja sen jälkeen!
Poika rakentamassa saunaa
Kuva: Harri Halmejärvi

Haluatko ottaa Roihusta kaiken irti? Lähde rakentamaan huikeaa leirikokemusta Roihun rakennusleirille ja fiilistelemään leiriä sen loputtua purkuleirille! Osallistua voi, vaikkei olisikaan tulossa varsinaiselle leirille — ja mikä parasta, osallistuminen on ilmaista ja kattaa ruokailut.

Roihun rakennusleiri järjestetään 15.—19.7. ja purkuleiri 29.—31.7. Rakennus- ja purkuleirille voivat ilmoittautua kaikki yli 15-vuotiaat.

Rakennusleirillä valmistellaan leirialue 17 000 leiriläistä varten: tapahtuman aikana rakennetaan talkoomeiningillä Roihua varten tarvittavia rakenteita, kuten peseytymistilat, kahvilat ja ohjelmalaaksot. Tehtävää on paljon ja kaikille löytyy varmasti sopivaa ja mielekästä tekemistä!

Kaikki leiriä varten rakennettu täytyy tietysti purkaa leirin jälkeen, jotta alue jäisi siistiksi seuraavia käyttäjiä varten. Tämän vuoksi leirin jälkeen kokoonnumme alueelle vielä purkuleirin merkeissä; työnteon ohessa muistellaan leirin kohokohtia ja vietetään aikaa yhdessä uusien ystävien kanssa.

Ilmoittautuminen on auki 15.5. asti - älä siis enää aikaile, vaan ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa täällä.

Tule ja näe, kuinka metsän keskelle syntyy pieni kaupunki!