Päiväleirille portilta

Haluaisitko lähteä Roihulle osaksi aikaa? Tule tutustumaan meininkiin päiväksi tai pariksi!

Mikäli et pääse Roihulle koko ajaksi, voit myös saapua päiväleiriläiseksi. Etukäteen päiväleirille ei valitettavasti voi enää ilmoittautua, mutta uusia osallistujia otetaan vastaan vielä leiriportilta koko leirin ajan!

Portilta pääsee mukaan leirin käynnistyttyä, mikäli 17 000 päiväosallistujan määrä ei ole ylittynyt – ylittymisestä tiedotetaan sivuillamme viimeistään täyttymistä edeltävänä päivänä klo 18. Portti-ilmoittautujille ei valitettavasti ole tarjolla erityisruokavalioiden mukaista ruokaa eikä haluttua nukkumispaikkaa voida välttämättä taata: portilta tulijan tulee sopia nukkumispaikastaan ensisijaisesti oman leirilippukuntansa kanssa.

Päiväleiriläiseksi voivat portilta saapua vaeltajat ja aikuiset, edellytyksenä leirin tekemiseen osallistuminen eli pestissä toimiminen. Pestejä jaetaan Roihun työvoimatoimistossa eli Kehittämössä, mutta pestistä voi myös sopia suoraan pesti-esimiehen kanssa jo ennen leirille saapumista. Mikäli mukanasi saapuu perheleiri-ikäisiä lapsia, pätee perheen pestissä toimimiseen samat edellytykset kuin ennakkoon ilmoittautuneillekin: toisen perheen tai kokoonpanon aikuisista tulee toimia täysiaikaisessa pestissä toisen huolehtiessa lapsista.

Kaikki päiväleiriläiset pääsevät osaksi samaa kokemusta kuin koko leirin ajan osallistuvatkin: tiedossa on huikeita kokemuksia, uusia ystäviä ja kaiken kaikkiaan unohtumaton elämys, jota ei kannata jättää välistä. Tuu mukaan ja koe kesän paras viikko keskellä metsää!

Lue lisää päiväleiristä täältä.

Iloinen nuorten porukka
Kuva: Harri Halmejärvi