Ruokailut leirillä

Kuinka usein Roihulla syödään? Miten ruokailu toimii? Mitä jos minulla on erityisruokavalio? Vastaukset kinkkisiin kysymyksiin löydät tältä sivulta. Nälkä ei saa jäädä kenellekään!

Roihulla syödään neljä kertaa päivässä: tarjolla ovat aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Leiriläiset ruokailevat aina omassa alaleirissään sijaitsevassa keittiössä.

Leirin aterioista lounas ja päivällinen toimitetaan leirille valmiina, aamiainen ja iltapala valmistetaan leirillä. Jotta ruokailu sujuisi iloisissa merkeissä ilman jonojen jumittamista, jokaiseen ruokailuun osallistuu kourallinen vapaaehtoisia ruuanjakajia joka päivä.

Näin toimit ruokailussa

Roihun kaltaisilla isoilla suurleireillä on tärkeää, että ruokailu ja varsinkin ruokailua edeltävä jonottaminen sujuu jouhevasti. Roihu on tuottanut informatiivisen videon suurleiriruokailun anatomiasta, check it out!

Ruokalistat

Ruokalista säilyy yllätyksenä leiriin saakka, mutta nyt jo on tiedossa, että leirillä tullaan tarjoamaan erilaisia kastikkeita, pataruokia, kiusauksia ja pasta-aterioita.

Erityisruokavaliot

Myös erityisruokavalion ruokailijat ruokailevat oman alaleirinsä keittiössä. Erityisruokavaliot on kysytty kaikilta jo ilmoittautumislomakkeella, mutta jos ilmoituksen on unohtanut tehdä tai siihen on tullut muutoksia, voi erityisruokavalioista olla yhteydessä sähköpostitse erityisruokavaliot@roihu2016.fi.
 

Nuoria leirikahvilassa
Kuva: Harri Halmejärvi