KOKKO-leirin ohjelma

Haluatteko sudari- ja seikkailijaleiristänne mahdollisimman roihuavan? Mikäli vastaus on myöntävä, kannattaa napata nämä vinkit talteen!

KOKKO kokoaa koko lippukunnan sudenpennut ja seikkalijat roihuavassa tunnelmassa koko kesän kovimpaan juttuun. KOKKO-leirin voit järjestää lippukuntasi tai alueesi kanssa yhdessä sopivana ajankohtana. KOKKO kootaan kesäleiriaktiviteeteista, iltanuotiosta ja kavereista. Halutessasi voit itse muokata leiriohjelmaa tai noudattaa tätä suunnitelmaa.

Ohjelmarunko

Kesäleiriaktiviteettien avulla leiriläiset tutustuvat valoon ja pimeyteen. Millainen on pilkkopimeä leiriyö ja kuinka voimakasta auringonvalo oikein onkaan? Pimeässä KOKKO valaisee ja päivällä puun varjossa voi viilettää itsetehdyssä keinussa. Lippukunnan omat perinteet näkyvät leirillä perinteisen iltaohjelman ja leirikasteen muodossa.

Kaleidoskooppi saa maailman ja leirin säihkymään. KOKKO-leirillä jokainen saa säihkyä ja loistaa. On siistiä olla sudenpentu ja superkivaa olla seikkailija! Kesäleiriaktiviteetit vievät näiden asioiden äärelle. Toisaalta aktiviteetit opettavat konkreettisia uusia asioita ja toisaalta ne haastavat miettimään, missä itse on hyvä ja millaista luovuutta itsestä löytyy. Leirin järjestäjät haastetaan miettimään juuri miten leirillä voi olla luova. Tarvitaanko kaikkeen aina malli tai tarkkaan mietityt suoritusohjeet? Leirillä pitää olla aikaa kokeilla ja myös epäonnistua.

Leiriaktiviteetit löydät täältä. Iltanuotiopaketti on lähetetty jokaiseen piiriin ja voidaan järjestää myös suurempana tapahtumana.