Lähde isäntäperheeksi kansainvälisille osallistujille!

Roihulle on tulossa suuri joukko kansainvälisiä vieraita ympäri maailmaa. Home Hospitalityssa eli perhevierailussa suomalaiset avaavat kotiensa ovet näille leirivieraillemme!

Kiinnostaisiko tutustua kansainvälisiin partiolaisiin jo ennen leiriä? Ulkomaalaisten osallistujien isännöinti ja emännöinti on loistava tilaisuus tutustuttaa heitä suomalaiseen kulttuuriin samalla kun itse oppii uutta. Mikä parasta, isäntäperheenä toimiminen on helppoa ja maksutonta!

Mikä ihmeen perhevierailu?

Roihu-leirille tulee suuri määrä ulkomaalaisia vieraita, jotka haluavat tutustua suomalaisiin vierailemalla perheissä. Leirille lähtee ennätysmäärä ulkomaalaisia osallistujia, joten tarvitsemme runsaasti isäntäperheitä vieraillemme. Lukuisat ovat jo ilmoittautuneet mukaan, mutta vielä kaivataan lisää perheitä n. 200 vieraan majoittamiseksi!

Perhevierailu järjestetään ennen leiriä, 16.–20.7. Leirille matkustetaan keskiviikkona 20.7.

Mitä isäntäperheiltä vaaditaan?

Isäntäperheen tulisi majoittaa vieraansa asiallisesti ja tarjota näille normaalit ruoat, joita perhe yleensä itsekin syö – allergioista tiedotamme perhettä ennen kuin vieras saapuu. Yhteen perheeseen majoitetaan yleensä 2–3 vierasta, riippuen siitä, montako isäntäperhe pystyy majoittamaan. Toiveita kannattaa ilmoittaa! Mikäli mahdollista, pyrimme sijoittamaan perheisiin saman ikäisiä lapsia kuin perheessä jo mahdollisesti on.

Perhevierailussa voitte viettää aikaa vapaasti tutustuttaen vieraitanne lähiympäristöön ja suomalaiseen kulttuuriin. Kolmessa päivässä ehtii paljon! Roihun Home Hospitality -tiimi kokoaa avuksi paketin, jossa annetaan vinkkejä yhteisen ajan viettämiseen.

Kuka voi toimia isäntäperheenä?

Jokaisella perhevierailuun osallistuvalla ryhmällä on myös johtajia, joten kaikenikäiset partiolaiset voivat toimia näille isäntinä. Isäntäperheenä voi toimia niin yksittäinen partiolainen kuin kokonainen perhekin, eikä haittaa, vaikka perhe itse ei lähtisikään leirille.

Toivomme isäntäperheitä erityisesti noin 2 tunnin ajomatkan päästä leiriltä, isoista kaupungeista ja reiteiltä niiden varrella.

Isäntäperheeksi ilmoittautuminen

Isäntäperheeksi voi ilmoittautua lähettämällä perheen tiedot suoraan HH-päällikölle osoitteeseen anita.isokaanta@roihu2016.fi. Tarkemmat ohjeet Home Hospitalityn omalta sivulta.

Perhevierailun varmistuminen

Pyrimme sijoittamaan vieraita kaikille halukkaille perheille, kunhan kuljetusten suhteen ei ilmene suuria esteitä (liian syrjäinen sijainti/pitkä välimatka). Tarkemmat tiedot perhevierailusta ja vahvistus vieraiden sijoittamisesta lähetetään ilmoittautuneille perheille mahdollisimman pian.
 

Tuu mukaan mahdollistamaan upea kokemus kansainvälisille osallistujille!

Lisätietoa perhevierailusta täällä.

Iloisia tyttöjä kansainvälisessä tapahtumassa
Kuva: Roman Heimhuber