Kuljetukset leirialueelle ja takaisin

Kesän paras matka eli meno-paluu Roihulle lähestyy jo! Luethan tämän sivun ohjeet tarkasti ja toimit ajoissa saadaksesi oman saapumisaikanne.

Leiriorganisaatio järjestää sukkulakuljetuksia Hämeenlinnasta Evolle sekä tekijäparkin ja leirialueen välillä. Muiden yhteiskuljetusten järjestämisestä vastaavat lippukunnat ja piirit.

Yhteiskuljetukset

Leirille saavutaan keskiviikkona 20.7. kello 8.30–16.00 ja leiriltä poistutaan torstaina 28.7. kello 11.00–16.30.


Bussien kulku leirialueella

Linja-autonkuljettajille laadittu saapumisohje löytyy täältä. Kertokaa liikennöitsijälle ajoissa että linja-autolla menee leirialueella arviolta noin yksi tunti. Jokaiselle linja-autolle annetaan oma tunnus, joka kirjoitetaan vähintään A4-kokoiselle vaakapaperille suurella koolla. Tunnuspaperi sijoitetaan linja-auton etuikkunaan siten, että se on luettavissa helposti ajoneuvon edestä.

Linja-auto pääsee leirialueelle vain annettuna ajankohtana (kts. edellinen kappale). Linja-auton kuljettaja (liikennöitsijä) vastaa oikea-aikaisesta saapumisesta kantatien 53 ja Opistontien eteläisen liittymän kautta (Evokeskukselle johtava tie), josta linja-auto opastetaan eteenpäin.

Leirialueella linja-auto ohjataan pysäkille, jossa aikaa ajoneuvon tyhjentämiseen on 10 minuuttia. Alaleirin johtajisto on pysäkillä vastassa, auttaa leiriläisiä linja-auton purkamisessa ja opastaa pysäkiltä eteenpäin. Kaikki varusteet kuljetetaan linja-autolta kyliin omin voimin. Leirivarusteita pakattaessa on varauduttava noin 900 metrin kävelymatkaan.

Leirilippukunnille lähetetty yhteiskuljetusohjeistus täällä.

Henkilöautot

Suositeltavin tapa saapua leirille ja poistua sieltä on yhteiskuljetusten mukana. Näin kyydit onnistuvat sujuvimmin, ja kyyti kulkee suoraan leirialueelle. Jos tämä ei kuitenkaan mitenkään ole mahdollista, on leiriläinen mahdollista tuoda ja noutaa. Tuonti-/noutopaikkana toimii leirialueen lähistöllä sijaitseva Rahtijärventie, jonne savutaan etelästä Opistontien kautta.

Roihua varten on olemassa kyytipörssi, jonka kautta samalta alueelta tulevat kyytiä etsivät sekä sitä tarjoavat löytävät toisensa.

Huomioithan, että henkilöautoilla ja muilla kuljetuksilla ei ole mahdollista saapua alueelle samaan aikaan, kun yhteiskuljetukset saapuvat ja poistuvat: 20.7. klo 8.00–17.00 eikä 28.7. klo 10.30–17.30.

Lue lisää omalla autolla saapumisesta täältä!

Yhteiskuljetus Hämeenlinnan ja leirialueen välillä

Leirin aikana järjestetään yhteiskuljetuksia Hämeenlinnasta leirialueelle ja takaisin. Lue lisää täältä!