Alaleirien esittelyt

Jokainen alaleiri on itsenäinen liekki, jolla on oma värinsä. Yksittäisistä liekeistä tulee yhdessä suuri Roihu, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Roihulla leirilippukunnat asuvat kuudessa eri alaleirissä, joiden lisäksi perhepartiolaisilla on oma perheleirinsä, Riehu. Kaikki alaleirit on esitelty tällä sivulla.

Jokaisella alaleirillä on myös oma huuto, jolla korotetaan yhteishenkeä ja kisaillaan muita alaleirejä vastaan. Oman alaleirin huuto kannattaakin opetella jo valmiiksi ennen leiriä! Huudot löytyvät täältä.

Missä sinä ja kaverisi asutte Roihulla? Kurkkaa lippukuntien majoittuminen täältä!

HUMINA

Humina on ääni, joka syntyy kun nuotio palaa kunnolla roihuten. Humina on leiriläisten innostusta ja tunnelmaa; rentoa ja leppoisaa menoa kodikkaassa ympäristössä. Huminassa johtavana ajatuksena on, että pienikin on kaunista ja toimivaa!

Humina-alaleirin johtajina toimivat Raku Hautamäki ja Pekka Väkiparta. Staabin runko tulee entisen Etelä-Pohjanmaan partiopiiriaktiiveista pohjoispohjanmaalaisilla vahvistettuna. Pohjanmaalaisista taustoistaan huolimatta Huminan staabi on levittäytynyt ympäri Suomea: kotikaupungeista löytyy niin Vaasa, Seinäjoki, Tampere, Turku, Helsinki kuin Oulukin.

Huminan kuusi kylää ovat Hiutale, Kuura, Riite, Höyry, Kuohu ja Rae. Leirillä Huminalaiset tunnistaa hohtavan valkoisesta leirihuivista sekä rennon letkeästä meiningistä!

HURMA

Hurma on alaleiri, jossa innostutaan ja onnistutaan! Hurmassa kotoillaan vapaa-aikana, täytetään mahat ja nukutaan mukavasti oman kaverin viekussa. Hurma on sytyttävää tunnetta, partiomaista touhua, aurinkoa ja ilopölyä.

Hurmassa alaleirin johtajan pestissä touhuaa Kirsi "Kipa" Aalto parinaan Ainomaija "Aikku" Uhlenius - molemmat Messukylän Metsätytöistä Tampereelta. Staabin jäsenet tulevat ympäri Suomen: Tampereen lisäksi edustettuna on niin Kuopio, Seinäjoki, Sahalahti ja Urjala kuin Hyvinkää, Helsinki ja Harjavaltakin. Eikä siinä vielä kaikki: Hurmaavassa staabissa on tilaa vielä muutamalle hyvälle tyypille!

Hurmassa on kuusi kylää: Irvikissa, Möhköfantti, Mörkö, Rattata, Räähkä ja Spyro. Evolla Hurmalaiset tunnistaa pirteän violetista leirihuivista ja kuplivan iloisesta naurusta.

POLTE

Polte on tekemisen paloa! Poltteen meininki on hauskaa ja iloista - rentoa, mutta järjestelmällistä, yhteishengeltään positiivista Poltetta reippaalla otteella. Polte on tasapuolista ja partiota isolla P:llä.  

Poltetta johtavat Loviisa Norokorpi ja Leena Hietanen. Juuriltaan hämäläiseen staabiin kuuluu johtajien lisäksi 12 kyläpäällikköä: maantieteellisesti Poltteen staabi on levittäytynyt Turku-Tampere-Lahti-Helsinki-akselille.

Poltteeseen kuuluvat kylät ovat Papaija, Pepino, Persikka, Persimoni, Pomelo ja Pomeranssi. Leirillä Poltelaiset tunnistaa liekehtivän oranssista väristä ja lujaa lähtevästä alaleirin huudosta!

RAIKU

Raiku on iloa ja energiaa! Alaleiriläisten sisäinen Raiku näkyy silmissä ja hymyhuulissa ja kuuluu nauruna ja lauluna. Raiku on jokaisen alaleiriläisen henkilökohtaista leirikokemusta, Raiku on kasvamista – Raiku on kokonaisvaltaista partiohauskaa!

Raikua johtavat raikulipoika ja -tyttö, ystävykset Eino ja Jenni Uudeltamaalta. Staabissa on kyläpäälliköitä ympäri Suomea: Uudenmaan lisäksi edustettuina ovat Kymenlaakson, Järvi-Suomen, Hämeen ja Pohjanmaan partiopiirit.

Raikun kylät ovat Kefeus, Kassiopeia, Andromeda, Orion, Kentauri ja Pegasus. Leirillä Raikulaiset tunnistaa iloisen keltaisesta leirihuivista. #Raiku on jo nyt #munrooli, kohta myös #sunrooli!

RIEHU

Riehu on Roihun perheleiri, joka kokoaa yhteen lapsia ja vanhempia kaikista Roihun alaleireistä. Riehun löydät helpoiten kuuntelemalla mistä päin kuuluvat riemunkiljahdukset ja naurunremakka! Sieltä suunnilta löytyy yleensä Riehu hauskuuttamassa itseään ja muita. Riehulta ei virta lopu koskaan!

Riehun staabi on koottu useammasta hämäläisestä tervaskannosta ja muutamasta helposti syttyvästä lisävahvistuksesta. Riehun staabia johtavat Kirsi Lehto ja Mikko "Tammi" Jylhä. Staabin mottona on, että asialliset hommat hoidetaan ja muuten osataan olla kuin Ellun kanat. Tällä porukalla huumori on herkässä ja jäynäkynnys matalalla!  

Leirillä Riehulaiset tunnistat sateenkaaren väreissä hehkuvasta leirihuivista.

SYKE

Syke on alaleiri täynnä tekemisen meininkiä! Syke on elinvoimaa: Roihun elinvoimaa ovat liekit ja Syke on yksi näistä liekeistä. Syke on myös toimeen tarttumista ja hulvattomia hetkiä.  

Sykettä johtavat Sakari "Sakke" Warro ja Anne "Herkku" Toukonen Lounais-Suomen Partiopiiristä. Lisäksi staabiin kuuluu mahtavia tyyppejä Pohjanmaan lakeuksilta Uudenmaan rannikkomaisemiin asti – Rovaniemeläistä vahvistusta unohtamatta.

Sykkeen kylät ovat Pippuri, Rakuuna, Kumina, Minttu, Basilika ja Tilli. Roihulla Sykeläiset tunnistaa virtaviivaisen vihreästä huivista ja sykkivästä can-do-asenteesta!

UNITY

Unity on iso, iloinen yhteisö, jossa erikieliset, eri kulttuuritaustan omaavat ja eri ikäiset partiolaiset elelevät sulassa sovussa. Elämä Unityssa on avointa ja mielenkiintoista, kiehtovaa ja lennokasta. Unity on sopivassa suhteessa partioperinteitä ja oven raottamista tulevaisuudelle!

Unityn staabi saa voimansa ympäri Suomea ja oikeastaan koko maailmaa: staabi koostuu kahdesta alaleirinjohtajasta, pääkaupunkiseutulaisista Max Finellistä ja Anni Puntilasta, sekä 13 kyläpäälliköstä, joiden kotikaupunkeja ovat niin Oulu, Parikkala ja Rauma kuin Vaasa, Tampere ja Hyvinkääkin. Lisäksi Unityn staabilla on kansainvälinen vahvistus Ugandasta, Kampalan kaupungista!

Unityyn kuuluvat kylät Koski, Lähde, Suisto, Virta, Putous ja Aalto. Evon metsissä Unityn asukkaat tunnistaa raikkaan sinisestä väristä ja topakasta kaveria-ei-jätetä-mentaliteetista.