Hahmot

Täällä pääset tutustumaan Roihun tarinan hahmoihin! Hahmot julkaistaan yksi kerrallaan pitkin kevättä.

Nani, 18 v.

Nani on musiikkilukiolainen, joka menestyy hyvin koulussa. Nani on harrastanut partiota sudenpennusta lähtien ja on ihan inessä skenessä. Nani on suosittu sekä musiikki- että partioporukoissaan ja hän nauttii suosiostaan myös koulun ulkopuolella.

Nani johtaa lippukunnassaan tyttötarpojavartiota, jotka kaikki jumaloivat Nania, sillä hän keksii aina mielenkiintoista tekemistä kaikille. Lippukunnassa Nani touhuaa jos jonkinlaista hommaa; hän on lippukuntalehden päätoimittaja, hän on vastuussa joka vuosi adventtikalentereista, hän on mukana hallituksessa, hän on aina talkoissa mukana tekemässä ruokaa.

Jees-jutut: partio, musalukio, tarpojat, laulaminen, ihmiset ympärillä

Blaah-jutut: pikkuiselta paikkakunnalta, muiden negatiivisuus

Quote: Hymyy huuliin, unelmii suurii! P.S. Aina on aikaa ottaa selfie.

 

Heri, 23 v.

Heri on toiminut johtajapesteissä aina siitä asti, kun sai koulutuksen johtamisesta. Hän nauttii huomiosta ja haluaa aina parantaa ryhmänsä/tiiminsä suoritusta. Häneltä löytyy myös taitoa ja osaamista monesta asiasta, joten hän pystyy myös opettamaan ja neuvomaan muita. Heri näkee monissa ihmisissä heidän potentiaalin ja hän haluaa valtavasti aina työntää heitä eteenpäin.

Jees-jutut: tavoitteet, maine, onnistuminen, johtaminen

Blaah-jutut: pelleily, saamattomuus

Quote: Menestys ei tule ilmaiseksi.

 

Melli, 19 v.

Melli on aina menossa, sillä hän harrastaa aktiivisesti sählyä, kitaransoittoa ja partiota. Melli nauttii tekemisestä ja ihmisistä ympärillään, ja siksi häntä harmittaakin, kun hänelle tärkeä kaksoisveljensä Ugi vetäytyy niin usein omiin oloihinsa. Vaikka he ovat aivan eri maailmasta, ei heidän välilleen lähes koskaan synny riitoja.

Hänellä on niin monta rautaa tulessa, että monesti hän säheltää ja unohtaa lupaamansa asiat, tai kännykän, lompakon JA avaimet lukkojen taakse. Melli tekee kuitenkin tärkeitä asioita erinomaisesti; hän on sählyjoukkueensa maalivahti ja partiossa toinen sudenpentulauman johtajista sekä piirin kilpailujaostossa mukana.

Jees-jutut: kaverit, partio, soittaminen, nauraminen, positiivisuus

Blaah-jutut: riidat, monimutkaisuus

Quote: Jos ihmiset vaan hymyilis toisilleen, niin maailma olisi paljon parempi paikka.

 

Ugi, 19 v. Ugi

Ugi on hyvin hiljainen ja nauttii omissa oloissaan olemisesta. Hän on hyvin juurtunut omaan perheesensä, eikä ole innokas muuttamaan pois. Hänen kaksoissisarensa Melli on aina tukenut ja ohjannut kohti päätöksiä.

Ugi johtaa yhdessä Andyn kanssa seikkailijalaumaa. Heidän kokouksensa saattavat olla sekavia ja erikoisia, mutta seikkailijapojat viihtyvät heidän seurassaan, sillä Ugilla ja Andylla on hauskoja juttuja keskenään. Ugi on myös lippukunnan nettisivujen ylläpitäjä. Ugin kaveripiiri on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi. Ugi tykkää olla yksin, mutta partiossa hän nauttii kavereidensa kanssa työskentelystä.

Jees-jutut: musiikki, soittaminen, kuunteleminen, partio

Blaah-jutut: ihmispaljous, huomio

Quote: Ajattele mitä sanot, ennen kuin sanot, mitä ajattelet.

 

Andy, 20 v.Andy

Andy on hieman laiska ja saamaton. Hän on aina myöhässä, ja vähän hukassa kaikista asioista. Hän meni lukioon, koska se oli lähellä ja siellä oli paljon vanhoja tuttuja, ruokakin oli kuulemma siellä ihan hyvää. Andy ei pidä koulusta ja onkin nyt lukiossa neljättä vuottaan.

Partiossa Andy on käynyt ahkerasti. Se on hänen ainoa harrastuksensa satunnaisen musiikin soittelun lisäksi. Hänellä on aina tikkari suussaan, mikä vaikeuttaa hänen puheensa ymmärtämistä useissa tilanteissa. Andyllä on hieman erikoinen huumorintaju, jota kaikki eivät aina ymmärrä.

Jees-jutut: partio, musiikin kuuntelu, tikkarit

Blaah-jutut: koulu, kiire

Quote: Turha stressata, kun huominen tulee kumminkin.

 

Ilkka, 17 v.

Ilkka on vasta muutama vuosi sitten aloittanut partion. Partion ansiosta Ilkka on tullut tietoisemmaksi ja kiinnostuneemmaksi ympäröivästä maailmastaan ja on kokenut valaistumisen. Hän on kasvissyöjä. Ilkka yrittää myös muistuttaa ystäviään maapallon tilasta, mikä saattaa joskus aiheuttaa tuskastumista muille.

Ilkka rakastaa rytmimusiikkia ja on innokas musiikinkuluttaja. Hän myös osaa soittaa monenlaisia rumpuja, mutta hänen ehdoton lempparinsa on menossa mukana kulkeva djembe. Ilkka on innokas, avoin ja empaattinen, mutta myös kärkäs ja peräänantamaton. Hän tykkää väittelyistä ja ajatuksien jakamisesta muiden kanssa.

Jees-jutut: partio, vaikuttaminen, kansalaisaktiivisuus, heimokulttuurit

Blaah-jutut: passiivisuus, saastuttaminen

Quote: Autiolle saarelle ottaisin mukaani riippumaton, djemben ja kirjan, joka ei koskaan lopu.

 

Kim, 17 v.

Kim ei liiemmin kiinnostunut partiosta, vaan harrastaa kiipeilyä ja muutenkin urheilua. Kim tuntee Nanin ala-asteelta ja he ovat siitä asti olleet hyviä ystäviä. Kim on ahkera ja suunnitelmallinen. Hänellä on tiukka treeniaikataulu ja ruokavalio. Kim pitää hevistä, on aina pitänyt ja tulee aina pitämään.

Kim viihtyy ihmisten seurassa ja esittelee mielellään omia taitojaan. Hän saattaa aluksi vaikuttaa ylimieliseltä, mutta läheistensä vuoksi Kim tekisi mitä vain. Monet asiat ovat Kimille partiossa uusia, eikä yhteen hiileen puhaltaminen ole oman polkunsa tallaajalle helppoa.

Jees-jutut: liikunta, järjestys, kiipeily, osaaminen

Blaah-jutut: kiire, epäselkeys, haihattelu

Quote: Ei se oo niin vaikeeta.