Ilmoittautumisen päivittäminen ja peruutusehdot

Alta löydät ohjeet ilmoittautumisen tarkistamiseen ja päivittämiseen.

Käy tarkistamassa oma ilmoittautumisesi Kuksassa - ovathan antamasi tiedot oikein? Omaa ilmoittautumistasi voit vielä muokata tiedoista riippuen: esim. terveyteen liittyviä tietoja voi muokata heinäkuuhun asti, samoin rakennus- ja purkuleirille osallistumista.

Partiolaiset muokkaavat ilmoittautumistaan PartioID:llä Kuksassa, ei-partiolaiset täällä ja kv-vieraat täällä. Mikäli ilmoittautumistunnuksesi on unohtunut, saat uuden täältä.

Mikäli haluamasi kohta ei enää ole muokattavissa Kuksassa, ilmoitathan kaikista muutoksista mahdollisimman pikaisesti Roihun projektitoimistolle.

Tämä sivu koostuu seuraavista osista:

Näin pääset muokkaamaan omia tai huollettavasi tietoja

Partiolainen tai partiolaisen huoltaja: Mikäli sinulla on PartioID, pääset muokkaamaan ilmoittautumisen tietoja kirjautumalla Kuksaan. Huoltaja voi muokata huollettavansa tietoja Kuksassa siinä tapauksessa, että huollettava on partiolainen ja huoltaja on linkitetty Kuksassa huollettavaansa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajan toimesta. Partiolaisen profiilissa (partiolaisella oikeassa yläkulmassa, huoltajalla vasemmassa sivupalkissa) on välilehti ’Tapahtumat’, josta löytyy myös Roihu-ilmoittautuminen. Tämän ilmoittautumisen perässä on klikattava teksti ’Muokkaa’.

Ei-partiolainen tai ei-partiolaisen lapsen vanhempi, joka on partiolainen: Roihulle ilmoittautuneiden ei-partiolaisten tulee klikata itsensä tänne. Valitse sitten 'Jos et ole partiolainen ja haluat muokata aikaisempaa ilmoittautumistasi, klikkaa tästä'. Klikkaamalla linkkiä ja antamalla ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulleen ilmoittautumistunnuksen pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan ilmoittautumista. Jos perheessä on useampia Roihulle osallistuvia ei-partiolaisia, jokaisella tulee olla oma ilmoittautumistunnus.

Jos ilmoittautumisvahvistusta ei ole tullut, vahvistuksessa ei ollut ilmoittautumistunnusta tai olet hukannut ilmoittautumistunnuksesi, voit syöttää yllä olevan linkin kautta aukeavan sivun alempaan kenttään ilmoittautumisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen. Ilmoittautumistunnuksen pitäisi tulla sähköpostiin.

Huom! Kun huoltaja antaa oman sähköpostiosoitteensa, Kuksa lähettää kaikkien niiden ilmoittautumisten, joissa on sama huoltaja, ilmoittautumistunnukset kerralla.

Tarkista ainakin nämä:

 • Tarkista, että etunimi ja sukunimi ovat oikein päin.
 • Lisää lapselle oma sähköposti vain jos sellainen on. Älä lisää huoltajan sähköpostiosoitetta huollettavalle (varsinkaan, jos huollettavia on useita).
 • Jokaisen aikuisen (22v. tai yli) tulee valita 'Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan' -kohdassa aikuisten ohjelma riippumatta siitä, missä majoittuu tai missä pestissä on.
 • Perheleirissä majoittuvan alle 12-vuotiaan, joka ei osallistu perheleirin ohjelmaan, tulee 'Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan' -kohdassa valita perheleirin ohjelma ja kohdassa 'Osallistun perheleirin toimintaan' täytyy valita 'Ei osallistu perheleirin kouluikäisten tai päiväkodin ohjelmaan'.
 • Jos leirille osallistuu koko ajaksi, ei yksittäisiä leiripäiviä tule valita.
 • Uimataito on joko tai: Joko osaa tai ei osaa uida 200 m. Pohjoismaissa käytettävän uimataidon määritelmän mukaan uimataitoinen on henkilö, joka syvään veteen pudottuaan ja noustuaan pinnalle pystyy uimaan yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään.
 • 'Majoitun'-kysymys:
  • Oman lippukuntani kanssa: Tämän valitsevat kaikki ne partiolaiset, jotka ovat jonkin lippukunnan jäseniä Kuksassa. Tällöin EI tule valita 'Toisen lippukunnan kanssa'.
  • Toisen lippukunnan kanssa: Kaikki ei-partiolaiset valitsevat tämän vaihtoehdon, jos majoittuvat jossakin leirilippukunnassa. Tämän valitsevat myös kaikki ne partiolaiset, jotka eivät majoitu oman lippukuntansa kanssa, vaan jonkun toisen lippukunnan kanssa toisessa leirilippukunnassa.
  • Perheleirissä: Valitse tämä vain jos yövyt perheleirissä.
  • Leirin ulkopuolella: Tämän vaihtoehdon valitsevat kaikki ne, jotka yöpyvät leirialueen ulkopuolella, esimerkiksi päiväleiriläiset.
 • Kaikki terveyteen liittyvät tiedot tulee lisätä niille tarkoitettuun omaan kenttään, ei 'Lisätietoja' -kenttään lomakkeen lopussa. Näin ne pysyvät luottamuksellisina.
 • Osallistun perheleirin toimintaan: Tämä osio koskee alle 12-vuotiaita leiriläisiä ja heidän huoltajiaan. Muussa tapauksessa sinun ei tarvitse merkata tähän mitään. Jos majoitut perheleirissä, mutta et ole alle 12-vuotiaan leirin aikainen huoltaja etkä alle 12-vuotias, sinun ei tarvitse merkitä tänne mitään.
 • Osallistujan huoltaja tapahtumassa: Kaikkien niiden huoltajien, joiden huollettava EI ole partiolainen, tulee täyttää tämä. Kohdan täyttäminen mahdollistaa sen, että tietoja on mahdollista tarkastella ja muokata jälkikäteen.
 • Perheleiritunniste on tarkoitettu yhdistämään telttakunnat eli myös useammalla perheellä voi olla sama tunniste, jos he aikovat majoittautua yhdessä ja samassa paikassa. Yksi telttakuntaan kuuluva luo tunnuksen ja sama tunnus laitetaan kaikille muille ”leiriperheen” jäsenille.

Erityisohjeita Kuksassa katsottavaan lomakkeeseen

 • Jos alaikäinen on ilmoittautunut itse: Huoltaja pääsee huollettavansa profiilisivulle Kuksaan kirjautuessa vasemmasta sivupalkista, sieltä Tapahtumat-välilehdelle ja valitsemalla Roihu-ilmoittautumisen perästä 'Muokkaa'. Ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoittajaksi voi valita huoltajan nimen. Tämä vaatii sen, että huoltaja on linkitetty huollettavaansa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajan toimesta.
 • 'Taho jota edustaa' on oman lippukunnan nimi, jos majoittuu oman lippukuntansa kanssa.
 • 'Majoittuminen'-kohdasta tulee valita oikea vaihtoehto. Jos valitsee 'Toisen lippukunnan kanssa', on alapuolelta valittava kyseinen lippukunta. Tämä kohta on tullut kesken ilmoittautumisen ja se päivitetään mahdollisuuksien mukaan aiemmin annetuista tiedoista. Nämä tiedot tulee olla oikein kevään aikana. Mahdolliset erityisruokavaliot toimitetaan majoittumisen mukaan.
  • Majoittumista kysytään kahdessa kohtaa. Kohta 'Majoittuminen' määrää varsinaisen yöpymispaikan leirin aikana ja se tullaan päivittämään alemman kentän tiedoista, jos ne ovat oikein. Monet ei-partiolaiset ja muun kuin oman lippukuntansa kanssa majoittuvat partiolaiset ovat unohtaneet ilmoittaa sen lippukunnan nimen, jonka kanssa majoittuvat, tai lippukunnan nimi on kirjoitettu niin, ettei sitä voi poimia automaattisesti.
 • Maksaja’ on se henkilö, jonka nimellä lasku toimitetaan huhtikuussa.
 • 'Osallistujan huoltaja tapahtumassa' -kohta tulee olla täytetty, jos huollettava ei ole partiolainen.

Peruutusehdot

Mikäli haluat syystä tai toisesta peruuttaa osallistumisesi, ei leirimaksua enää palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi leirille. Ilmoitathan mahdollisesta peruutuksesta tai henkilövaihdoksesta pikimmiten lippukuntasi yhteyshenkilölle sekä projektitoimistolle.

Jos partiolaisen peruutuksen syy on partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun periä lääkärintodistusta vastaan partiovakuutuksesta suoraan vakuutusyhtiöstä. Lisätietoa vakuutuksesta löydät Partion nettisivuilta. Leirimaksupalautusta voivat hakea ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksun 2016 maksaneet henkilöt.


Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Käy kurkkaamassa löytyisikö vastaus täältä.