Pestikehitin tulee - oletko valmis?

Pestikehittimen aukeamiseen on enää muutama päivä aikaa. Tsekkaa viimehetken ohjeistus ja varmista, että tiedät mitä teet!

Roihun nettisivuille aukeaa maanantaina 15.2.2016 klo 21.00 Pestikehitin, jonka avulla pääset valitsemaan pestin omien kiinnostuksen kohteidesi sekä osaamisesi mukaan. Pestikehittimestä varataan pestit nopeusjärjestyksessä, eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Kirjautuminen

Pestikehittimeen kirjaudutaan sisään henkilökohtaisella Partio ID:llä, joten pidäthän huolta siitä, että ID:si on varmasti lähettyvillä kun tarve tulee. Partioon tutustujat Pestikehitin ohjaa rekisteröitymään henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen kautta. 

Mikäli olet partiolainen eikä sinulla vielä ole omaa PartioID:tä, voit luoda sen täällä. PartioID luodaan partion jäsennumerosi ja sitä jäsenrekisterissä vastaavan sähköpostiosoitteesi avulla. Mikäli et tiedä jäsenrekisterissä olevaa sähköpostiosoitettasi, se on virheellinen tai puuttuu, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaasi, joka voi päivittää osoitteen. Jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen päivitys tulee voimaan PartioID-rekisteröitymisessä noin tunnin viiveellä. Lisätietoja PartioID:stä täällä.

Pestin valinta

Pestikehittimen kautta valitaan leirin aikaiset, tekijätasoiset pestit. Enemmän aikaa vieviä projektipestejä (tekijä-, kymppi- ja mestaritasoilla) voit hakea sekä ennen Pestikehittimen aukeamista että sen jälkeen täällä. Käy tutustumassa tarjolla oleviin pesteihin ja ole rohkeasti yhteydessä pestiesimiehiin, jos sisälläsi palaa jo innostuksen liekki ja sinusta tuntuu, että Roihua pitää päästä tekemään saman tien! Lisätietoa pestitasoista ja leirin osa-alueista täällä.

Kuinka paljon aikaa pesti vie leirillä?

Pestien viemä aika on pestikohtainen. Pyrkimyksenä kuitenkin on, että kukaan ei olisi pestissä koko ajan vaan ehtisi tutustua myös leiriin pestinsä ulkopuolella. Pestejä tehdään useimmiten vuoroissa. Esimerkiksi kahviloissa on niin aamu- kuin iltavuorojakin, iltakahvilassa voi olla myös niin sanottuja yövuoroja. Leirin Turva puolestaan toimii 24h, jolloin vuoroja on sekä päivin että öin. Muonituksessa vuorot jakautuvat ruokailujen mukaan esim. aamupala/lounas ja päivällinen/iltapala. Esimiehet tekevät vuorosuunnitelmat leirille. Pyrkimyksenä on, että kaikissa pesteissä olisi vähintään yksi kokonainen vapaapäivä.

Pestikehittimessä samoajat valitsevat myös leirinaikaiset Virvatulet. Lue lisää Virvatulista täältä.

Kuva: Harri Halmejärvi