Lopullinen leirimaksu selvillä!

Leirille ilmoittautuneiden määrä on nyt tarkistettu ja sen myötä myös leirimaksun suuruus on vihdoin selvillä.

Tarkistusten jälkeen voimme ylpeinä kertoa, että Roihulle ilmoittautui 24.1.2016 mennessä yhteensä 16 105 leiriläistä! Roihu on nyt virallisesti historian suurin Finnjamboree. Suurkiitos kaikille ilmoittautuneille, tehdään yhdessä leiristä unohtumaton kokemus!

Leirimaksu on nyt selvillä

Leirimaksu määräytyy kokoaikaisten leiriläisten määrän mukaan, kuitenkin niin, että myös osaksi aikaa leirille ilmoittautuneet sekä puolikkaan leirimaksun maksavat 3–7-vuotiaat lapset huomioidaan. Laskennallinen kokoaikaisten leiriläisten määrä on näin laskien 14 854 ja leirimaksu siten 225 euroa.

Myös kansainvälisiä osallistujia tulossa huima määrä

Leiriläisten kokonaismäärän lisäksi Roihulla rikotaan ennätyksiä myös kansainvälisten osallistujien osalta: leirin saapuu kokemaan jopa 2800 ulkomaalaista partiolaista ympäri maailmaa, 45:stä eri maasta! Nyt jos koskaan on siis hieno tilaisuus päästä tekemään tuttavuutta erilaisiin kulttuureihin ja partiotapoihin maasta poistumatta. Samalla leiri tulee olemaan meille kaikille ainutlaatuinen tilaisuus tutustuttaa kansainväliset leiriläiset suomalaiseen kulttuuriin.

Kannattaakin jo ruveta hiomaan omaa kielitaitoa kuntoon! Kattavan partiosanaston löydät täältä usealla eri kielellä englannista esperantoon.

Vielä mahtuu mukaan!

Virallinen ilmoittautumisaika on nyt päättynyt, mutta ilmoittautumisia Roihulle otetaan vastaan vielä 24.4. asti. Mikäli ilmoittaudut nyt jälki-junassa, on leirimaksu 30 euroa kalliimpi.

Leirille ovat lämpimästi tervetulleita kaikenikäiset osallistujat myös partiotoiminnan ulkopuolelta – mikäli et ole partiolainen, mutta haluat kokea jotain ainutlaatuista, kurkkaa leirin Tutustujille-osio ja tuu rohkeasti mukaan!

Yli 16 000 jo ilmoittautunutta osallistujaa sen tietää: luvassa on huikea elämys, jota ei todellakaan kannata jättää väliin! Ota siis kaverikin mukaan ja ilmoittaudu Roihulle osoitteessa: roihu2016.fi/ilmoittaudu!

Yhteisohjelmien esiintyjiä ryhmäkuvassa
Kuva: Antti Kurkinen