Roihulle tulossa ennätysmäärä leiriläisiä!

Roihulle ilmoittautuneita on noin 16 000! Missasitko ilmoittautumisen? Ei hätää, vielä mahtuu mukaan.

Roihun ilmoittautuminen päättyi sunnuntaina 24.1.2016 ja ilmoittautumislukuja jännitettiin mm. Periscopen välityksellä. Jännitys tiivistyi myös kotisohvilla, sillä viimeisen illan ruuhka aiheutti monille ongelmia Kuksan toimivuuden kanssa. Eikä mikään ihme: ilmoittautumisajan puitteissa Roihulle vastaanotettiin jopa 16 000 ilmoittautumista!

Näillä ilmoittautumismäärillä Roihu on historian suurin Finnjamboree, ja luvassa onkin ainutlaatuisen liekehtivä kokemus!

Leirimaksu selviää pian

Kuksan ruuhkautumisen vuoksi odotettavissa on, että mukaan on lipsahtanut joitakin päällekkäisiä ilmoittautumisia. Leirimaksun lopullinen suuruus ja virallinen ilmoittautuneiden määrä selviää tulevien viikkojen kuluessa, kun kaikki vastaanotetut ilmoittautumiset on käsitelty.

Arveluttaako ilmoittautumisen onnistuminen?

Iso ryntäys illan aikana aiheutti luonnollisesti Kuksan ruuhkautumista, ja tämä johti siihen, että järjestelmä hidastui. Mikäli jäit epätietoiseksi siitä, onko oma ilmoittautumisesi mennyt läpi, otathan yhteyttä Roihun projektitoimistoon osoitteessa info@roihu2016.fi. Huomioithan, että kaikkiin kysymyksiin vastaamiseen menee oma aikansa, ja suman purkaminen tulee kestämään useita päiviä. Pyydämmekin hieman malttia asian suhteen – projektitoimisto ottaa kaikkiin tiedustelijoihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tarvetta päivityksille?

Mikäli ilmoittautumistietoihisi tulee muutoksia myöhemmin kevään aikana, voit käydä muokkaamassa ilmoittautumistasi Kuksassa 31.3. asti. Lisäksi erityisruokavalioihin liittyviä tietoja voi muokata toukokuuhun sekä rakennus- ja purkuleirille osallistumista kesäkuuhun asti. Tämän jälkeen kaikista mahdollisista muutoksista tulee ilmoittaa Roihun projektitoimistolle, info@roihu2016.fi.

Ohjeet ilmoittautumisen tarkastelemiseen ja muokkaamiseen löydät täältä.

Vielä mahtuu mukaan!

Virallinen ilmoittautumisaika on nyt päättynyt, mutta ilmoittautumisia Roihulle otetaan vastaan vielä 24.4. asti. Mikäli ilmoittaudut nyt jälki-junassa, on leirimaksu 30 euroa kalliimpi. Tällä hetkellä meitä Roihulle lähtijöitä on jo 16 000 – tuu messiin kokemaan jotain ainutlaatuista!

Stipendien haku on valitettavasti päättynyt, mutta muuten ilmoittautuminen toimii samalla tavalla kuin aiemmin. Esimerkiksi kesätyötakuu on vielä voimassa: tsekkaa tarkemmat tiedot stä!

Perheleirin lapsille myönnetään alennusta leirimaksusta. Alennus on saman suuruinen riippumatta siitä, ilmoittautuiko jo 24.1. mennessä vai vasta 24.4. mennessä, mutta leirimaksu josta alennusta saa, lasketaan ilmoittautumisajan mukaan.

Syntymävuosi Alennus leirimaksusta
2009 - 2013 50 %
2014 - 2016 100 %


Käytä tilaisuus hyväksesi, ota kaveri mukaan ja ilmoittaudu Roihulle osoitteessa: roihu2016.fi/ilmoittaudu!

Kysymyksiä ilmoittautumiseen liittyen?

Kurkkaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Ihmissurffausta SamoajaExplossa
Kuva: Harri Halmejärvi